RTL Nieuws komt met 'Lieve premier'

vrijdag 17 februari 2017

Lijsttrekkers, verkiezingsbeloften en partijprogramma's domineren in deze verkiezingsstrijd de media. Maar wat leeft er nu eigenlijk echt in Nederland? RTL Nieuws laat met 'Lieve premier' zien wat de mensen in Nederland écht belangrijk vinden.

Hierbij draait het niet om de partijen, de lijsttrekkers of hun tweets, maar gaat het juist om de persoonlijke zorgen van Nederlanders.

Speciale verkiezingssite
Op lievepremier.nl staan zestien videoboodschappen aan de toekomstige premier. Per boodschap geeft RTL Nieuws meer informatie en achtergronden over het betreffende onderwerp met uitlegvideo’s en een overzicht van de standpunten van de politieke partijen. Zo komt vrachtwagenchauffeur Jan aan het woord die vreest voor zijn baan en vertelt de jonge mantelzorger Viroen dat hij niet weet hoe lang hij de zorg voor zijn moeder nog vol kan houden. Ook Gordon en Peter R. de Vries vertellen hun eigen, persoonlijke boodschap in aanloop naar de verkiezingen op 15 maart.

Deel jouw zorg
Iedereen kan zijn of haar vraag aan de toekomstige premier uploaden via lievepremier.nl of de Facebookpagina van RTL Nieuws. Zodra de nieuwe premier bekend is zorgt RTL Nieuws ervoor dat de drie meest gedeelde video's bij de premier terecht komen.

'Lieve Premier', vanaf vrijdag 17 februari via lievepremier.nl, op de social media-kanalen van RTL Nieuws en via promo's op de RTL-zenders.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Angelina Jolie is een Hollywoodfenomeen. Ze vormde 10 jaar lang een sprookjeskoppel met Brad Pitt, tot het vorig jaar tot een breuk kwam. Jolie is voor velen een rolmodel door haar humanitair werk voor de VN. Maar ze heeft ook een duistere kant, met een drugsverleden en excentrieke ideeën. Een portret van Angelina Jolie, van wie ze vroeger was tot wie ze nu geworden is, met beelden die nog nooit eerder getoond zijn.

'Telefacts Zomer', om 22.10 uur op VTM.

Dossiers