RTL Nieuws komt met 'Lieve premier'

vrijdag 17 februari 2017

Lijsttrekkers, verkiezingsbeloften en partijprogramma's domineren in deze verkiezingsstrijd de media. Maar wat leeft er nu eigenlijk echt in Nederland? RTL Nieuws laat met 'Lieve premier' zien wat de mensen in Nederland écht belangrijk vinden.

Hierbij draait het niet om de partijen, de lijsttrekkers of hun tweets, maar gaat het juist om de persoonlijke zorgen van Nederlanders.

Speciale verkiezingssite
Op lievepremier.nl staan zestien videoboodschappen aan de toekomstige premier. Per boodschap geeft RTL Nieuws meer informatie en achtergronden over het betreffende onderwerp met uitlegvideo’s en een overzicht van de standpunten van de politieke partijen. Zo komt vrachtwagenchauffeur Jan aan het woord die vreest voor zijn baan en vertelt de jonge mantelzorger Viroen dat hij niet weet hoe lang hij de zorg voor zijn moeder nog vol kan houden. Ook Gordon en Peter R. de Vries vertellen hun eigen, persoonlijke boodschap in aanloop naar de verkiezingen op 15 maart.

Deel jouw zorg
Iedereen kan zijn of haar vraag aan de toekomstige premier uploaden via lievepremier.nl of de Facebookpagina van RTL Nieuws. Zodra de nieuwe premier bekend is zorgt RTL Nieuws ervoor dat de drie meest gedeelde video's bij de premier terecht komen.

'Lieve Premier', vanaf vrijdag 17 februari via lievepremier.nl, op de social media-kanalen van RTL Nieuws en via promo's op de RTL-zenders.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jim Levenstein heeft eindelijk al zijn moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin Michelle ten huwelijk te vragen. Ze zegt toe, maar Jim ontdekt al snel dat er hem een nog grotere uitdaging wacht: een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonouders. Terwijl Jim er alles aan wil doen om de ouders van Michelle te imponeren, bewegen Finch en Stifler hemel en aarde om haar jongere zus in bed te krijgen. En dan is er ook nog Jims vrijgezellenavond, dat een onvergetelijk gebeuren belooft te worden.

Met: Jason Biggs (Jim Levenstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers).

'American Pie: The Wedding', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers