RTL 7 Fight Night presenteert Joshua vs. Takam

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: RTL 7 - © RTL 2017

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring.

Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Op zaterdagavond 28 oktober is het Principality Stadion in Cardiff het strijdtoneel voor deze kraker. Ruim 70.000 uitzinnige boksfans zullen dit gevecht live aanschouwen. Rond de klok van 23.00 uur, direct na de uitzending van de European Championships Darts, wordt er overgeschakeld naar het Principality Stadion voor een liveverslag van de wedstrijd. Marcel Maijer presenteert de avond samen met analist en co-commentator Arnold Vanderleyde.

De ervaren Carlos Takam vervangt oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die door een schouderblessure genoodzaakt was de wedstrijd tegen Joshua af te zeggen. Van de 39 keer dat Takam de ring betrad, wist hij deze 35 keer winnend te verlaten. Anthony Joshua is dé te kloppen man en verdedigt drie wereldtitels. Hij bokste tot nu toe negentien wedstrijden als prof en won ze allemaal met een technische knock-out.

'Anthony Joshua: The Fight Of My Life'
In aanloop naar het gevecht op zaterdag 28 oktober, zendt RTL 7 zondagavond 22 oktober een documentaire uit over Anthony Joshua. Halverwege 2012 wordt hij een held in Engeland als hij de Olympische titel in het zwaargewicht wint. Ondanks zijn sterrenstatus blijft de Brit in de rest van de wereld een grote onbekende. Daar komt verandering in als hij het in april 2017 opneemt tegen Wladimir Klitschko. In elf ronden vecht Joshua zich naar de top van het boksen met een technische knock-out op Klitschko. De documentaire biedt een unieke kijk in de wereld van de Britse superster in aanloop naar, tijdens en na het gevecht tegen Klitschko.

'Anthony Joshua: The Fight Of My Life', zondag 22 oktober om 22.40 uur bij RTL 7.
'RTL 7 Fight Night: Joshua vs. Takam', zaterdag 28 oktober om 23.00 uur bij RTL 7.

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.