MAX start zomercampagne 'MAX is er weerbericht'

donderdag 21 juni 2018

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus k in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma's, heerlijke radio-uitzendingen, grote n kleine evenementen en nog veel meer.

Om dat nog maar eens te onderstrepen start de omroep vandaag, donderdag 21 juni en bovendien de eerste dag van de zomer, de zomercampagne 'MAX is er weerbericht', met de speciale actiepagina maxiserweerbericht.nl.

De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep. Met succesvolle zomerprogramma’s als 'We zijn er Bijna!', 'Groeten van MAX' en 'Hollandse Zaken' toonde de omroep voor vijftigplussers dat de normaliter televisieluwe zomermaanden helemaal niet aan herhalingen zijn voorbehouden. Dit jaar gooit MAX er nog een schepje bovenop. Naast nieuwe seizoenen van de bekende zomerprogramma’s, komt de omroep met een flink aantal nieuwe titels.

MAX-directeur Jan Slagter: 'Een zomer vol herhalingen, zoals je wel ziet bij andere omroepen en commerciële zenders? Niet bij MAX. Wij zijn er altijd, speciaal voor u. Want wij weten dat wanneer miljoenen Nederlanders eropuit trekken met het vliegtuig of de auto, heel veel landgenoten de zomer thuis doorbrengen.'

Een greep uit het overvolle MAX-zomerschema: 'De Nieuwe Lekkerbek' (NPO 1), 'Laat Mij Maar Lopen' (NPO 1), 'Tour de Celeb' (NPO 1), 'Eindredactie' (NPO 1), 'Professors op Pad' (NPO 2) en 'De Kunstdetective' (NPO 2). En naast nieuwe seizoenen van zomertoppers als 'We zijn er Bijna!' (NPO 1), 'Groeten van MAX' (NPO 1) en 'Hollandse Zaken' (NPO 2), zijn er de komende periode nog veel meer nieuwe programma’s te zien. Want, weer of geen weer; het wordt een mooie zomer bij MAX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op En.

Dossiers