'Kwisconcert' met Niels van der Laan en Jeroen Woe

woensdag 13 juni 2018
Foto: BNNVARA - Olivier Thijssen 2018

Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees''. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunten als 'Kan de microfoon aan?' en 'Badr Hari, de musical'.

In elke aflevering van het populaire BNNVARA-televisieprogramma 'De Kwis' zongen Niels van der Laan en Jeroen Woe een lied over de voorafgaande week. Binnenkort brengen Van der Laan en Woe deze hits voor één keer naar het theater. 'De Kwisconcerten' zijn op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een registratie van het concert is in twee delen op tv te zien, op de zaterdagen 13 oktober en 17 november om 22.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Compleet met een ensemble en de Miguel Wiels band brengen Van der Laan en Woe een wervelend afscheidsconcert, met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Messcherp, rete-muzikaal, virtuoos en vooral erg geestig.

Voor meer informatie kijk op http://dekwis.bnnvara.nl.

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Tijdens een van de optredens van Jef en Ida komt een man het caf binnen, die zich kenbaar maakt als Sjaak, de oudste zoon van Emmaatje, van de familietak uit Amsterdam. Hij overspoelt de familie met verhalen over de oorlogskampen en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Lisa is meteen in de weer om de ongelukkige Sjaak, zolang als nodig, onderdak te verschaffen. Pierre en Rik zijn echter minder overtuigd van de eerlijkheid van de Hollandse gast.

'Lili en Marleen', om 19.55 uur op VTM.