'Kwisconcert' met Niels van der Laan en Jeroen Woe

woensdag 13 juni 2018
Foto: BNNVARA - © Olivier Thijssen 2018

Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees''. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunten als 'Kan de microfoon aan?' en 'Badr Hari, de musical'.

In elke aflevering van het populaire BNNVARA-televisieprogramma 'De Kwis' zongen Niels van der Laan en Jeroen Woe een lied over de voorafgaande week. Binnenkort brengen Van der Laan en Woe deze hits voor één keer naar het theater. 'De Kwisconcerten' zijn op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een registratie van het concert is in twee delen op tv te zien, op de zaterdagen 13 oktober en 17 november om 22.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Compleet met een ensemble en de Miguel Wiels band brengen Van der Laan en Woe een wervelend afscheidsconcert, met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit 'De Kwis'. Messcherp, rete-muzikaal, virtuoos en vooral erg geestig.

Voor meer informatie kijk op http://dekwis.bnnvara.nl.

logo VTM logo VTM

Chuck Noland is een hooggeplaatste functionaris bij het koeriersbedrijf FedEx die zijn werk boven zijn privéleven stelt. Wanneer hij met een vrachtvliegtuig in een storm terechtkomt, stort het toestel neer in de Stille Oceaan. Chuck kan uit het zinkende vliegtuig ontsnappen en spoelt aan op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen...

'Cast Away', om 20.35 uur op VTM.