Iris Hesseling laat beste pranks zien in nieuwe Nickelodeon-show 'Grappenmakers'

vrijdag 17 februari 2017
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2017

Lolbroeken en pranksters opgelet: vanaf zaterdag 18 februari kun je elke week inspiratie opdoen met 'Grappenmakers', de nieuwe prank-show op 'Nickelodeon'.

In 'Grappenmakers' laat host Iris Hesseling elke week twee teams zien die met elkaar strijden om wie de beste grap heeft bedacht. De jury bepaalt welk team er uiteindelijk de Mega Grap uit mag halen.

Iris wordt in 'Grappenmakers' elke week bijgestaan door bekende gasten die vertellen over hun beste grappen en belevenissen achter de schermen. Zo komen o.a. de 'De Ludwigs'-cast, de 'Ghost Rockers', de 'Nachtwacht'-cast en Julian Ras (uit 'Dummie de Mummie') komende weken voorbij.

'Grappenmakers', vanaf 18 februari elke zaterdag om 17.00 uur bij Nickelodeon.

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.