Gordon zoekt nieuwe collega in 'Screentest'

donderdag 20 september 2018

Vanaf 7 oktober presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren in de studio en op locatie.

Robert ten Brink is het vaste gezicht van de jury. Zijn schat aan ervaring met reality, dating- en gameshows maken hem tot de ideale juryvoorzitter. Hierin staan steeds twee andere door de wol geverfde collega’s hem bij. Onder anderen Bert van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten en Ron Brandsteder maken hun opwachting als gastjuryleden.

In elke uitzending gaan de talenten steeds een op een het duel met elkaar aan. Zij krijgen presentatie opdrachten geïnspireerd op bekende televisieprogramma’s van vroeger en nu, zoals 'Man bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad van Fortuin'. Per opdracht deelt de driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale uitzending op 11 november. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

'Screentest' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Screentest', vanaf zondag 7 oktober om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers