'Boxing Stars' maken zich op voor live boksspektakel

dinsdag 9 oktober 2018
Foto: RTL 5 - © RTL 2018

In 'Boxing Stars' stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Kandidaten
Bij de mannen lichtgewicht gaan zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig topsporter Michael Boogerd de strijd aan. Zangers Brace en Danny Froger, Robinson 2017 Carlos Platier Luna, presentator Rick Brandsteder, rapper Jebroer, voormalig topsporter Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp werpen elkaar in de klasse mannen zwaargewicht de (boks)handschoen toe. De vrouwen die de uitdaging aangaan zijn modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge, YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos. Meer namen worden later bekendgemaakt.
Bokslegendes
Acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen worden door middel van intensieve training klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi. Zij worden in dit proces bijgestaan door legendes uit de bokswereld: voormalig wereldkampioenen Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten, voormalig Europees kampioene Marichelle de Jong en toptrainers Radmilo Soda, Barry Groenteman, Michel van Halderen en Ilona Lenten. Wekelijks is in de live-uitzending van de wedstrijd te zien tot welk niveau de professionals deze sterren hebben weten te brengen.
De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem: diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. De BN’ers zijn bloedfanatiek, en zullen dus alles op alles zetten om te winnen. Wie is er bestand tegen de spanning en weet zijn tegenstander te verslaan, live op televisie? Let’s get ready to rumble!
‘Boxing Stars’ wordt geproduceerd door Fabiola.
'Boxing Stars', vanaf woensdag 31 oktober om 20:30 uur bij RTL 5

Bokslegendes

'Boxing Stars' wordt geproduceerd door Fabiola.

'Boxing Stars', vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.