538 dj's Coen en Sander presenteren tv-uitzending 20ste editie 'De Vrienden Van Amstel LIVE!'

zaterdag 20 januari 2018
Foto: © Radio 538 / 2015

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland.

Met maar liefst 14 uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de 20ste editie dit jaar extra groots gevierd. Nick en Simon presenteren het geheel en zetten de grootste Amstelkroeg van Nederland in de Rotterdamse Ahoy compleet op zijn kop. De registratie van 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' is op donderdag 1 februari te zien bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie hiervan is in handen van Radio 538 dj's Coen en Sander.

Line-up
De artiesten die dit jaar op de bühne staan zijn onder anderen Kensington, BLØF, Nielson, DI-RECT, Mr. Probz en Typhoon. Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en rapper Kraantje Pappie nemen voor het eerst deel aan de populaire concertreeks.

'De Coen en Sander Show' wordt de komende twee weken uitgezonden vanuit de backstage bar van 'De Vrienden Van Amstel LIVE'.

'De Vrienden Van Amstel LIVE!', donderdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL 4, vanaf 22.30 uur is het vervolg te zien bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM - © VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.

Dossiers