538 dj's Coen en Sander presenteren tv-uitzending 20ste editie 'De Vrienden Van Amstel LIVE!'

zaterdag 20 januari 2018
Foto: © Radio 538 / 2015

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland.

Met maar liefst 14 uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de 20ste editie dit jaar extra groots gevierd. Nick en Simon presenteren het geheel en zetten de grootste Amstelkroeg van Nederland in de Rotterdamse Ahoy compleet op zijn kop. De registratie van 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' is op donderdag 1 februari te zien bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie hiervan is in handen van Radio 538 dj's Coen en Sander.

Line-up
De artiesten die dit jaar op de bühne staan zijn onder anderen Kensington, BLØF, Nielson, DI-RECT, Mr. Probz en Typhoon. Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en rapper Kraantje Pappie nemen voor het eerst deel aan de populaire concertreeks.

'De Coen en Sander Show' wordt de komende twee weken uitgezonden vanuit de backstage bar van 'De Vrienden Van Amstel LIVE'.

'De Vrienden Van Amstel LIVE!', donderdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL 4, vanaf 22.30 uur is het vervolg te zien bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Tijdens een van de optredens van Jef en Ida komt een man het café binnen, die zich kenbaar maakt als Sjaak, de oudste zoon van Emmaatje, van de familietak uit Amsterdam. Hij overspoelt de familie met verhalen over de oorlogskampen en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Lisa is meteen in de weer om de ongelukkige Sjaak, zolang als nodig, onderdak te verschaffen. Pierre en Rik zijn echter minder overtuigd van de eerlijkheid van de Hollandse gast.

'Lili en Marleen', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers