Nieuwe serie 'Girlboss' vanaf nu beschikbaar op Netflix

vrijdag 21 april 2017
Foto: © Netflix/Coopr 2017

'Girlboss' is gebaseerd op de New York Times bestseller #Girlboss van Sophia Amoruso, oprichtster van mode-imperium Nasty Gal.

De serie vertelt het verhaal van Amoruso, gespeeld door Britt Robertson, een pittige jongedame die als laatste financiële redmiddel begon met de verkoop van vintage kledij via eBay.

Haar scherpe oog voor detail, unieke stijl en commerciële talent leverde haar op haar 27ste een miljoenenbedrijf op.

Kay Cannon ('Pitch Perfect' 1 & 2, '30 Rock') is creator en showrunner van 'Girlboss'. Cannon is samen met Sophia Amoruso, Charlize Theron ('Monster', 'Young Adult'), Laverne McKinnon, Beth Kono en Christian Ditter ('How to Be Single') het team executive producers.

'Girlboss', seizoen 1, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sophia Amoruso, is vanaf 21 april te zien op Netflix.

'The Hunger Games' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.