Gegard Mousasi maakt debuut tegen Alexander Shlemenko tijdens Bellator 185 op Spike

zaterdag 15 juli 2017

Gisteravond werd tijdens Bellator 181 bekendgemaakt dat de Nederlandse MMA-topatleet Gegard 'The Dreamcatcher' Mousasi zijn Bellator debuut gaat maken tegen niemand minder dan Alexander Shlemenko.

Dit gevecht zal het main event zijn van Bellator 185 op vrijdag 20 oktober in Mohegan Sun en is daarna binnen 24 uur exclusief te zien op Viacom-zender Spike.

De 31-jarige Leidenaar tekende een exclusief contract voor maar liefst zes wedstrijden. In zijn carrière wist hij de Strikeforce -en Dream kampioenschap op zijn naam te zetten. Op dit moment heeft Mousasi (42-6-2) een winreeks van vijf en heeft in zijn carrière vele wereldberoemde MMA-atleten verslagen zoals Dan Henderson, 'Jacare' Souza, Mark Hunt, Chris Weidman en Melvin Manhoef.

Vanavond op Spike: Bellator 181
Vanavond wordt Bellator 181: Campos vs Girtz 3 om 22.00 uur uitgezonden op Spike met onder andere Brandon Girtz vs. Derek Campos (main event), Kendall Grove vs. John Salter (co-main event), Emily Ducote vs. Jessica Middleton en Joe Warren vs. Steve Garcia.

Bellator
Bellator biedt het allerscherpste aan op het gebied van mixed martial arts entertainment. De recordbrekende franchise is in meer dan 140 landen ter wereld te zien, en is de thuishonk van wereldberoemde vechters als Fedor Emelianenko, Rory McDonald, Michael Page, Melvin Manhoef, Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Persbericht Spike

logo Canvas logo

De talentvolle Britse singer-songwriter Amy Winehouse was gezegend met een unieke stem en groeide op korte tijd uit tot een legende. Zoals het een rasartieste betaamt, vertaalde ze treffend haar eigen gebreken in haar teksten en optredens. Deze combinatie van rauwe eerlijkheid en talent maakten haar tot een van de grootste iconen van deze eeuw. De permanente media-aandacht, de plotse sterrenstatus en een destructieve levensstijl eisten echter hun tol. Aan dit kostbare talent kwam dan ook abrupt en vroegtijdig een einde: op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud. Met een aaneenschakeling van homemovies, interviews, concertfragmenten en nieuwsbeelden vertelt Asif Kapadia het verhaal van deze buitengewone artieste.

(Cinéart, 2015), muziekdocumentaire van Asif Kapadia.

'Amy', om 22.40 uur op Canvas.