Gegard Mousasi maakt debuut tegen Alexander Shlemenko tijdens Bellator 185 op Spike

zaterdag 15 juli 2017

Gisteravond werd tijdens Bellator 181 bekendgemaakt dat de Nederlandse MMA-topatleet Gegard 'The Dreamcatcher' Mousasi zijn Bellator debuut gaat maken tegen niemand minder dan Alexander Shlemenko.

Dit gevecht zal het main event zijn van Bellator 185 op vrijdag 20 oktober in Mohegan Sun en is daarna binnen 24 uur exclusief te zien op Viacom-zender Spike.

De 31-jarige Leidenaar tekende een exclusief contract voor maar liefst zes wedstrijden. In zijn carrière wist hij de Strikeforce -en Dream kampioenschap op zijn naam te zetten. Op dit moment heeft Mousasi (42-6-2) een winreeks van vijf en heeft in zijn carrière vele wereldberoemde MMA-atleten verslagen zoals Dan Henderson, 'Jacare' Souza, Mark Hunt, Chris Weidman en Melvin Manhoef.

Vanavond op Spike: Bellator 181
Vanavond wordt Bellator 181: Campos vs Girtz 3 om 22.00 uur uitgezonden op Spike met onder andere Brandon Girtz vs. Derek Campos (main event), Kendall Grove vs. John Salter (co-main event), Emily Ducote vs. Jessica Middleton en Joe Warren vs. Steve Garcia.

Bellator
Bellator biedt het allerscherpste aan op het gebied van mixed martial arts entertainment. De recordbrekende franchise is in meer dan 140 landen ter wereld te zien, en is de thuishonk van wereldberoemde vechters als Fedor Emelianenko, Rory McDonald, Michael Page, Melvin Manhoef, Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM - © VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.

Dossiers