X-Session houdt eenmalige renie op 31 maart 2018 tijdens 'MNM Back to the 90s en Nillies'

vrijdag 22 september 2017
Foto: MNM - VRT 2014

De Vlaamse dancegroep X-session zal, zes jaar nadat ze definitief stopten in 2012, nog n keer optreden speciaal voor 'MNM Back to the 90s en nillies' op 31 maart 2018. Dat kondigde de groep aan in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM.

! X-Session veroverde in de jaren negentig de Vlaamse hitlijsten met hits als Bang Bang, To The Sky, Say Yeah en Pump It. Ook internationaal vielen ze op. In 2012 trokken Gene Thomas en Gina Blondeel de stekker er definitief uit met een optreden op MNM BACK TO THE 90’s in het Sportpaleis. In maart doen ze dat dus nog eens éénmalig over in datzelfde Sportpaleis. en daar kijken ze geweldig naar uit:
Gene: “Wij zijn nooit weggeweest, maar we treden eigenlijk nooit meer op. Het is het enige optreden dat we gaan doen. Het is lang geleden dat we nog samen hebben opgetreden, zeker zes of zeven jaar geleden.”
Andere grote kleppers
Deze week verklapten Peter Van de Veire en Julie Van den Steen al de eerste namen voor het feest op 31 maart: naast DJ F.R.A.N.K. zijn dat The Vengaboys en Sam Gooris. Maar ook LEILA K bevestigde haar komst. Deze Zweedse zangeres was in de jaren negentig ontzettend populair met haar hit Open Sesame, en staat in maart voor de eerste maal op een Belgisch podium. Jarenlang weigerde ze opnieuw op te treden, maar voor het Sportpaleis maakt ze nu toch een uitzondering.
Afspraak dus op zaterdag 31 maart 2018 in het Sportpaleis van Antwerpen voor 'MNM Back to the 90s en nillies' met de allerbeste muziek van de jaren 90 en 2000 van onder andere nog een keertje X-session.

Gene: 'Wij zijn nooit weggeweest, maar we treden eigenlijk nooit meer op. Het is het enige optreden dat we gaan doen. Het is lang geleden dat we nog samen hebben opgetreden, zeker zes of zeven jaar geleden.'

Andere grote kleppers

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.