VTM komt met 'Euromiljonair Hot Seat'

dinsdag 16 mei 2017
Foto: TVvisie - © Joke Devliegher 2015

De zomermaanden loeren om de hoek en dus worden door de verschillende zenders details prijsgegeven over de programma's voor die periode. Bij VTM zal Staf Coppens de nieuwe quiz 'Euromiljonair Hot Seat' presenteren.

Je leest het goed, deze zomer komt er geen vervolg op 'Is er Wifi in Tahiti?'. Dat heeft alles te maken met het drukke schema van presentator Niels Destadsbader. Die is bezig met de opnames van 'F.C. De Kampioenen'. In de plaats komt een nieuwe quiz gepresenteerd door Staf Coppens. En hoewel nieuw, is de formule van het nieuwe programma toch min of meer bekend. 'Euromiljonair Hot Seat' is namelijk een afgeleide van het destijds erg succesvolle 'Wie Wordt Euromiljonair?' dat in goede banen werd geleid door Walter Grootaers.

In 'Euromiljonair Hot Seat' doen zes kandidaten hun uiterste best om de geldprijs van 1 miljoen euro binnen te halen. Wie op de 'hot seat' terechtkomt kan gaan voor de jackpot. Als de kandidaat het antwoord niet weet, dan kan hij de vraag doorgeven. Maar om dan nog kans te maken op de hoofdprijs moet hij weer op de 'hot seat' geraken. En dat is niet altijd even makkelijk.

Meedoen kan nog. Stel je hier kandidaat!

Bron: hln.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.