VTM blijft inzetten op kookprogramma's

dinsdag 12 december 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Het was al eerder bekend dat er dit jaar geen nieuw seizoen zou komen van 'Mijn Pop-uprestaurant!', maar dat betekent niet er niet meer gekookt wordt op VTM. Integendeel.

Uiteraard komt in 2018 Sandra Bekkari terug met haar 'Open Keuken' want over dat programma zijn ze bij VTM erg tevreden. Maar ook Sergio Herman duikt weer op. En dat in maar liefst twee programma's.

Op 19 december start al 'La Mamma' waarin de Zeeuwse topchef kookt in de keuken van de moeders van BV's. En later dit voorjaar start nog 'Tweesterrenrestaurant'. Hierin zal Sergio Herman duo's van BV's coachen die moeten proberen om een bekende (sterren)zaak te runnen en draaiende te houden.

Maar er zijn al meer plannen bekend van het VTM-voorjaar. Zo maakt VTM NIEUWS een documentairereeks over de F16-piloten op Kleine Brogel, debuteert Lieven Scheire als VTM-presentator met 'Kan Iedereen Nog Volgen?' en gaat Natalia erop los boksen in 'Boxing Stars'.

Daarnaast keert ook het succesvolle 'Liefde Voor Muziek' terug én is er de gloednieuwe fictiereeks 'De Infiltrant' met in de hoofdrollen onder anderen Natali Broods en Geert Van Rampelberg.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers