VTM blijft inzetten op kookprogramma's

dinsdag 12 december 2017
Foto: VTM - MEDIALAAN 2017

Het was al eerder bekend dat er dit jaar geen nieuw seizoen zou komen van 'Mijn Pop-uprestaurant!', maar dat betekent niet er niet meer gekookt wordt op VTM. Integendeel.

Uiteraard komt in 2018 Sandra Bekkari terug met haar 'Open Keuken' want over dat programma zijn ze bij VTM erg tevreden. Maar ook Sergio Herman duikt weer op. En dat in maar liefst twee programma's.

Op 19 december start al 'La Mamma' waarin de Zeeuwse topchef kookt in de keuken van de moeders van BV's. En later dit voorjaar start nog 'Tweesterrenrestaurant'. Hierin zal Sergio Herman duo's van BV's coachen die moeten proberen om een bekende (sterren)zaak te runnen en draaiende te houden.

Maar er zijn al meer plannen bekend van het VTM-voorjaar. Zo maakt VTM NIEUWS een documentairereeks over de F16-piloten op Kleine Brogel, debuteert Lieven Scheire als VTM-presentator met 'Kan Iedereen Nog Volgen?' en gaat Natalia erop los boksen in 'Boxing Stars'.

Daarnaast keert ook het succesvolle 'Liefde Voor Muziek' terug én is er de gloednieuwe fictiereeks 'De Infiltrant' met in de hoofdrollen onder anderen Natali Broods en Geert Van Rampelberg.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers