VTM blijft inzetten op kookprogramma's

dinsdag 12 december 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Het was al eerder bekend dat er dit jaar geen nieuw seizoen zou komen van 'Mijn Pop-uprestaurant!', maar dat betekent niet er niet meer gekookt wordt op VTM. Integendeel.

Uiteraard komt in 2018 Sandra Bekkari terug met haar 'Open Keuken' want over dat programma zijn ze bij VTM erg tevreden. Maar ook Sergio Herman duikt weer op. En dat in maar liefst twee programma's.

Op 19 december start al 'La Mamma' waarin de Zeeuwse topchef kookt in de keuken van de moeders van BV's. En later dit voorjaar start nog 'Tweesterrenrestaurant'. Hierin zal Sergio Herman duo's van BV's coachen die moeten proberen om een bekende (sterren)zaak te runnen en draaiende te houden.

Maar er zijn al meer plannen bekend van het VTM-voorjaar. Zo maakt VTM NIEUWS een documentairereeks over de F16-piloten op Kleine Brogel, debuteert Lieven Scheire als VTM-presentator met 'Kan Iedereen Nog Volgen?' en gaat Natalia erop los boksen in 'Boxing Stars'.

Daarnaast keert ook het succesvolle 'Liefde Voor Muziek' terug én is er de gloednieuwe fictiereeks 'De Infiltrant' met in de hoofdrollen onder anderen Natali Broods en Geert Van Rampelberg.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Voor deze laatste aflevering zijn Staf en zijn experten te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij die ontworpen zou zijn door Salvador Dalí. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak. Maar de grootste vondst van de dag is ongetwijfeld een bronzen beeld van de hand van J. Dupon, een belangrijke Belgische beeldhouwer.

'Rijker dan je Denkt?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers