Tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders bij VTM

woensdag 13 december 2017

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma's zit er zowel fictie met 'De Infiltrant', verrassend entertainment met 'Weg Met Ons Ma', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Tweesterrenrestaurant' en 'Boxing Stars' als pakkende reality met 'Echte Mensen: Jong Leven', 'Alloo en de Liefde' en 'Boer zkt Vrouw Internationaal'.

VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders 'Blind Getrouwd', 'Belgium's Got Talent', 'Beste Kijkers', 'Tegen De Sterren Op', 'Alloo Bij', 'De Wensboom', 'Groeten uit', 'De Zonen van Van As', 'Alloo in de Nacht' en 'Liefde voor Muziek' terug dit voorjaar.

Bij Q2 is er het nieuwe seizoen van 'Crimi Clowns', straffe internationale reeksen met 'The Gifted', 'Game of Thrones' en 'The X-Files' en topvoetbal met de Champions League. CAZ staat dit voorjaar opnieuw voor elke dag film met heel wat klassiekers, recente kaskrakers en iconische filmreeksen. Vitaya brengt heel wat films en nieuwe series zoals 'Gone' en 'The Catch'.

Ontdek alles over het voorjaar van VTM, Q2, CAZ en Vitaya op medialaan.be/voorjaar2018.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op VTM.

Dossiers