Tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders bij VTM

woensdag 13 december 2017

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma's zit er zowel fictie met 'De Infiltrant', verrassend entertainment met 'Weg Met Ons Ma', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Tweesterrenrestaurant' en 'Boxing Stars' als pakkende reality met 'Echte Mensen: Jong Leven', 'Alloo en de Liefde' en 'Boer zkt Vrouw Internationaal'.

VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders 'Blind Getrouwd', 'Belgium's Got Talent', 'Beste Kijkers', 'Tegen De Sterren Op', 'Alloo Bij', 'De Wensboom', 'Groeten uit', 'De Zonen van Van As', 'Alloo in de Nacht' en 'Liefde voor Muziek' terug dit voorjaar.

Bij Q2 is er het nieuwe seizoen van 'Crimi Clowns', straffe internationale reeksen met 'The Gifted', 'Game of Thrones' en 'The X-Files' en topvoetbal met de Champions League. CAZ staat dit voorjaar opnieuw voor elke dag film met heel wat klassiekers, recente kaskrakers en iconische filmreeksen. Vitaya brengt heel wat films en nieuwe series zoals 'Gone' en 'The Catch'.

Ontdek alles over het voorjaar van VTM, Q2, CAZ en Vitaya op medialaan.be/voorjaar2018.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Endeavour' (foto: Eén - © VRT 2015)

Een fotoshoot in een kazerne kent een griezelige afloop wanneer een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt wanneer Sam Thursday bij de zaak betrokken blijkt, waardoor Endeavour en Strange er voor het eerst alleen voor staan. Maar wanneer er nog een lichaam gevonden wordt, moet Endeavour graven in familiegeheimen, politieke connecties en vreemde liefdesaffaires. Ondertussen loopt een betoging bij een kapsalon uit de hand.

'Endeavour', Britse politiereeks over de jonge detective Endeavour Morse in het Oxford van de jaren 60, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers