Tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders bij VTM

woensdag 13 december 2017

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma's zit er zowel fictie met 'De Infiltrant', verrassend entertainment met 'Weg Met Ons Ma', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Tweesterrenrestaurant' en 'Boxing Stars' als pakkende reality met 'Echte Mensen: Jong Leven', 'Alloo en de Liefde' en 'Boer zkt Vrouw Internationaal'.

VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders 'Blind Getrouwd', 'Belgium's Got Talent', 'Beste Kijkers', 'Tegen De Sterren Op', 'Alloo Bij', 'De Wensboom', 'Groeten uit', 'De Zonen van Van As', 'Alloo in de Nacht' en 'Liefde voor Muziek' terug dit voorjaar.

Bij Q2 is er het nieuwe seizoen van 'Crimi Clowns', straffe internationale reeksen met 'The Gifted', 'Game of Thrones' en 'The X-Files' en topvoetbal met de Champions League. CAZ staat dit voorjaar opnieuw voor elke dag film met heel wat klassiekers, recente kaskrakers en iconische filmreeksen. Vitaya brengt heel wat films en nieuwe series zoals 'Gone' en 'The Catch'.

Ontdek alles over het voorjaar van VTM, Q2, CAZ en Vitaya op medialaan.be/voorjaar2018.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Voor deze laatste aflevering zijn Staf en zijn experten te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij die ontworpen zou zijn door Salvador Dalí. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak. Maar de grootste vondst van de dag is ongetwijfeld een bronzen beeld van de hand van J. Dupon, een belangrijke Belgische beeldhouwer.

'Rijker dan je Denkt?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers