Tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders bij VTM

woensdag 13 december 2017

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma's zit er zowel fictie met 'De Infiltrant', verrassend entertainment met 'Weg Met Ons Ma', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Tweesterrenrestaurant' en 'Boxing Stars' als pakkende reality met 'Echte Mensen: Jong Leven', 'Alloo en de Liefde' en 'Boer zkt Vrouw Internationaal'.

VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders 'Blind Getrouwd', 'Belgium's Got Talent', 'Beste Kijkers', 'Tegen De Sterren Op', 'Alloo Bij', 'De Wensboom', 'Groeten uit', 'De Zonen van Van As', 'Alloo in de Nacht' en 'Liefde voor Muziek' terug dit voorjaar.

Bij Q2 is er het nieuwe seizoen van 'Crimi Clowns', straffe internationale reeksen met 'The Gifted', 'Game of Thrones' en 'The X-Files' en topvoetbal met de Champions League. CAZ staat dit voorjaar opnieuw voor elke dag film met heel wat klassiekers, recente kaskrakers en iconische filmreeksen. Vitaya brengt heel wat films en nieuwe series zoals 'Gone' en 'The Catch'.

Ontdek alles over het voorjaar van VTM, Q2, CAZ en Vitaya op medialaan.be/voorjaar2018.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers