'Thuisdag' keert terug naar Wachtebeke

woensdag 11 januari 2017
Foto: En - VRT Ben Liguori 2016

Het Provinciaal Domein Puyenbroeck is dit jaar weer het decor van de jaarlijkse 'Thuisdag', de jaarlijkse fandag van de populaire En-soap. Dat heeft de VRT bekendgemaakt.

De 'Thuisdag' strijkt opnieuw neer in Wachtebeke en zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei. Vorig jaar vonde de jaarlijkse hoogmis van de 'Thuis'-fans nog plaats in Sint-Niklaas en was toen goed voor zo'n 4500 bezoekers.

Siska Schoeters (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap n grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op En.