Presentatoren en line-up MIA's bekend

vrijdag 12 januari 2018

Op dinsdagavond 30 januari worden de Music Industry Awards van 2017 uitgereikt tijdens een zinderende show op En en live vanuit Paleis 12 in Brussel.

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van 'Sorry Voor Alles' op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit.

Julie: 'Ik ben supernerveus om dit te doen maar ook superblij dat ik deze kans krijg! Heel veel zin in de MIA’s met Adriaan.'

Adriaan: 'De MIA's zelf hosten, dat is toch weer een beetje een droom die uitkomt, meer rock-'n-roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik!'

Voor Julie zijn deze MIA's haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.

Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards
Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

Tijdens de liveshow worden er MIA's uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.

Unieke optredens van Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Coely en vele anderen
De line-up voor de elfde editie van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands hebben hun optreden tijdens de liveshow op 30 januari in Paleis 12 toegezegd.

De affiche ziet eruit als volgt:

Bazart
Niels Destadsbader
Coely
Lost Frequencies
Oscar And The Wolf
Tamino
Blanche
Raymond van het Groenewoud

Tickets voor de show zijn beschikbaar via een.be/mias.

'De MIA's', dinsdag 30 januari om 20.40 uur live op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is d ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt n vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op En.

Dossiers