Paul Lembrechts nieuwe CEO VRT

vrijdag 5 februari 2016

Gisteren klonk al luidop het vermoeden en vandaag werd het nieuws bevestigd. De Vlaamse Regering heeft de 58-jarige Paul Lembrechts voorgesteld als de nieuwe CEO van de VRT.

Paul Lembrechts, veearts van opleiding, leidde tussen 2011 en 2015 BKCP Bank. Hij heeft ook een verleden bij de openbare omroep. De Vlaamse regering prijst zijn leidinggevende ervaring en capaciteiten om in een moeilijke context te werken, zo weet deredactie.be.

Hij volgt huidig CEO Leo Hellemans op, die eind februari met pensioen gaat.

Lees ook:
Wordt ex-bankier de nieuwe CEO van VRT?

DOSSIER: Besparingen bij de VRT: omroep in crisis

volledig dossier

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.