'Music For Life' verhuist naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke

woensdag 19 april 2017
Foto: Studio Brussel - © VRT Thomas Geuens 2016

De nieuwe locatie voor 'De Warmste Week' van 'Music For Life' is bekend. De twaalfde editie van 'Music For Life' zal plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dat ontdekten de luisteraars van Studio Brussel en de kijkers van Eén vanochtend samen met Linde tijdens haar ontdekkingstocht.

Rond half zeven verliet Linde de VRT en vertrok ze achterop een motor richting het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, vier jaar lang het decor van 'Music For Life'. Daar wachtte een helikopter haar op. Ze steeg op en vloog richting Oost-Vlaanderen. Boven het luchtruim van regio Gent maakte ze een parachutesprong om uiteindelijk te landen in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de nieuwe locatie van 'Music For Life'.

Eenmaal geland in Provinciaal Domein Puyenbroeck, duwde Linde samen met de burgemeester van Wachtebeke voor een eerste keer op de Vlam.

Ook Jan Van Biesen is opgetogen over de nieuwe locatie: 'Domein Puyenbroeck heeft alle nodige faciliteiten en is vlot bereikbaar, maar het is vooral een prachtig natuurgebied dat tijdens de week voor Kerstmis de warme ontmoetingsplaats zal worden.'

'Ik ben zeer trots dat onze gemeente gekozen werd, want Wachtebeke heeft een warm hart voor zijn medemensen.', aldus Rudy Van Cronenburg, burgemeester van Wachtebeke.

Iedereen zorgt voor iedereen. Dat wil Studio Brussel eind dit jaar opnieuw bewijzen tijdens de Warmste Week van Music For Life. Na de zomervakantie kan iedereen in Vlaanderen opnieuw zelf een goed doel kiezen en acties registreren.

Afspraak tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december.

logo Canvas logo

Op zekere dag krijgen negen verschillende personen in en rond San Fernando Valley, Californië, door een samenloop van omstandigheden met elkaar te maken. Toeval, een gemeenschappelijk verleden, specifieke keuzes, de goddelijke voorzienigheid: dat alles draagt ertoe bij dat hun levens met elkaar verweven raken en dat de dag voor elk van hen eindigt met een climax...

Drama van Paul Thomas Anderson.

'Magnolia' (in het kader van Cinema Canvas), om 22.15 uur op Canvas.