Minder 'Simonneke' in 'Thuis'

dinsdag 17 juli 2018

Fans moeten niet direct panikeren, want ze blijft een vaste waarde in 'Thuis', maar volgend seizoen zal Marleen Merckx een tijdje wat minder te zien zijn in 'Thuis'.

Marleen Merckx is al jaar en dag het populaire personage Simonne Backx in 'Thuis'. Maar de actrice doet af en toe ook andere projecten. Zo is ze dit najaar te zien in de spektakelmusical '40-45' van Studio 100. Die gaat in oktober in première. En met de repetities die eraan vooraf gaan erbij geteld, is de combinatie met 'Thuis' moeilijk. Daarom zal Marleen Merckx begin volgend seizoen een beetje minder te zien zijn in de popualire Eén-soap.

Ook Peter Van de Velde speelt mee in '40-45'. Hij vertolkt sinds vorig jaar in 'Thuis' de rol van zwemcoach Jacques. Van de Velde zal ook een tijdje minder in 'Thuis' verschijnen.

Acteurs in 'Thuis' hebben wel vaker nevenprojecten. De scenaristen houden daar rekening mee en passen dan de verhaallijnen aan. Wat er Simonne en Jacques in 'Thuis' te wachten staat, kan de kijker ontdekken in het nieuwe seizoen dat in september start.

Bron: Het NieuwsbladTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers