Marc Degryse analist Champions League op VIER

donderdag 9 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Ex-voetballer Marc Degryse stapt over van Q2 naar VIER als analist van de Champions League wedstrijden die de zender vanaf volgende week gaat uitzenden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Vanaf dit seizoen delen Q2 en VIER de uitzendrechten van de Champions League. Q2 gaf eerder deze week al de aftrap van het nieuwe kampioenenbal seizoen met het live verslag van Standard-Ajax en op 21 augustus is het de beurt aan VIER met een wedstrijd van PSV Eindhoven. De analist van dienst is Marc Degryse. Hij was zelfs ooit nog voetballer bij PSV. Degryse verruilt hiermee Q2 voor VIER. Want ook voor de andere wedstrijden die VIER uitzendt, zal hij de analyse leveren.

De Champions League wedstrijden op VIER zullen becommentarieerd worden door Geert De Vlieger en Bart Raes. Gilles De Coster verwelkomt de kijkers in de studio en ook Bob Peeters zal te zien zijn. De eerste uitzending is er dus op dinsdag 21 augustus.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op Eén.