Latenight show voor Gert Verhulst op VIER

maandag 9 januari 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2016

Binnenkort maakt Gert Verhulst zijn grote droom waar. Hij mag een latenight talkshow op VIER presenteren. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Er is nog maar weinig concreet en VIER zelf bevestigt het nog niet, maar volgens Het Nieuwsblad is het in kannen en kruiken dat Gert Verhulst een eigen programma krijgt in de late avond op VIER. De Studio 100-baas ziet daarmee een lang gekoesterde droom in vervulling gaan.

In het nieuwe programma, waarop zelfs nog geen naam kleeft, zou ook een plaatsje zijn voor James Cooke. Die kennen we al van het programma 'Nieuwe Buren' op VIJF en uit 'Jonas & Van Geel' (VTM). Cooke is ook een persoonlijke vriend van Verhulst en komt ook uit de Stduio 100-stal.

VIER zou iend januari met meer informatie over de plannen komen. Dan wordt ook meteen duidelijk of het programma al in maart, dan wel in het najaar start.

Bron: Het Nieuwsblad

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.