Kijkcijfers: Valentijn beste dag ooit voor vrouwenzender TLC

woensdag 15 februari 2017

Vrouwenzender TLC beleefde dinsdag 14 februari een hoogdag. 'De dag van de liefde' bracht het beste dagresultaat ooit met zich mee, goed voor maar liefst 5,4% marktaandeel op vrouwen 18-44.

In de ochtend haalde het populaire programma 'Say Yes to the Dress' meer dan 56% marktaandeel en 1,9% rating op de vrouwen doelgroep. Vooral de voormiddag scoorde goed, tussen 7.00 en 13.00 uur haalde de themazender meer dan 20% marktaandeel en in de vroege vooravond (16u-18u30) stegen verschillende programma's mooi boven 10% marktaandeel uit.

In volle prime kende het programma 'Body Fixers' zo'n 1,9% marktaandeel (vrouwen 18-44) gevolgd door 'Tattoo Fixers' met 2,8%. De TLC-avond werd afgesloten met 'Body Bizare', goed voor 4,1% marktaandeel.

TLC kent sinds het begin van dit jaar een aanzienlijke groei van 51% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Persbericht SBS Belgium

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.