Kijkcijfers: top 20 week 5 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

donderdag 16 februari 2017

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en WalloniŽ? Het antwoord krijg je in de officiŽle top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Elke week brengt TVvisie de officiële CIM top 20. Deze week heb je van ons de Vlaamse en Waalse lijst van week 5 in 2017 te goed:

- Kijkcijfer top 20 Vlaanderen week 5
- Kijkcijfer top 20 Wallonië week 5

logo ťťn logo Eťn logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eťn.