Kijkcijfers: Ketnet scoort met 'De Dokter Bea Show'

vrijdag 20 oktober 2017
Foto: Ketnet - © VRT 2017

Het veelbesproken nieuwe Ketnet-programma 'De Dokter Bea Show' heeft vorige vrijdag een vliegende start genomen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De aflevering over kussen lokte zo'n 104.751 kijkers.

In 'De Dokter Bea Show' kruipt actrice Eva Van der Gucht in de huid van dokter Bea. Op een begrijpbare en visuele manier behandelt zij thema's rond seksualiteit en relaties. Ketnet wil hiermee drempelverlagend werken en kinderen én hun ouders aanzetten om over die dingen te praten.

En de kijkcijfers tonen aan dat blijkbaar ook de ouders meekijken naar 'De Dokter Bea Show'. Op de Ketnet-doelgroep (4-12 jaar) haalt het programma zo'n 50.000 kijkers. Dus meer dan 54.000 kijkers bevinden zich in de doelgroep boven die 12 jaar. Dat doet vermoeden dat ouders of grootouders samen met hun kinderen, live of uitgesteld, naar de show hebben gekeken.

'De Dokter Bea Show' deed het ook online erg goed. Daar telde de VRT nog eens 47.843 kijkers erbij. Op het digitale platform VRT NU was het zelfs het best bekeken Ketnet-programma.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Chuck Noland is een hooggeplaatste functionaris bij het koeriersbedrijf FedEx die zijn werk boven zijn privéleven stelt. Wanneer hij met een vrachtvliegtuig in een storm terechtkomt, stort het toestel neer in de Stille Oceaan. Chuck kan uit het zinkende vliegtuig ontsnappen en spoelt aan op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen...

'Cast Away', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers