Kijkcijfers: Ketnet scoort met 'De Dokter Bea Show'

vrijdag 20 oktober 2017
Foto: Ketnet - © VRT 2017

Het veelbesproken nieuwe Ketnet-programma 'De Dokter Bea Show' heeft vorige vrijdag een vliegende start genomen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De aflevering over kussen lokte zo'n 104.751 kijkers.

In 'De Dokter Bea Show' kruipt actrice Eva Van der Gucht in de huid van dokter Bea. Op een begrijpbare en visuele manier behandelt zij thema's rond seksualiteit en relaties. Ketnet wil hiermee drempelverlagend werken en kinderen én hun ouders aanzetten om over die dingen te praten.

En de kijkcijfers tonen aan dat blijkbaar ook de ouders meekijken naar 'De Dokter Bea Show'. Op de Ketnet-doelgroep (4-12 jaar) haalt het programma zo'n 50.000 kijkers. Dus meer dan 54.000 kijkers bevinden zich in de doelgroep boven die 12 jaar. Dat doet vermoeden dat ouders of grootouders samen met hun kinderen, live of uitgesteld, naar de show hebben gekeken.

'De Dokter Bea Show' deed het ook online erg goed. Daar telde de VRT nog eens 47.843 kijkers erbij. Op het digitale platform VRT NU was het zelfs het best bekeken Ketnet-programma.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers