Kijkcijfers: Goede start voor 'Basta' van Neveneffecten (filmpje!)

woensdag 12 januari 2011

'Basta', het nieuwe Woestijnvisprogramma van de Neveneffecten heeft maandagavond zijn start niet gemist. Naast heel wat goede kritieken en een ware hype op het internet werd het programma ook goed bekeken in de Vlaamse huiskamer.

De eerste aflevering waarin de mannen van Neveneffecten zowel Mobistar als de geschreven pers te grazen namen, werd gevolgd door 903.579 kijkers, goed voor een marktaandeel van 36,52%.

Ondertussen reageerde ook Mobistar: 'Jammer dat wij geviseerd worden. Het was goeie televisie, maar de bereikbaarheid van onze helpdesk was een tijdelijk probleem. We hebben alle middelen ingezet om het te verhelpen', aldus woordvoerster Patti Verdoodt in De Standaard.

Ondertussen is het filmpje met 'Mathieu van Security Mobistar' een ware hype op het internet. Kijk en geniet!


 


Lees ook:
Radio Nostalgie neemt wraak na 'Basta'-grap
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers