Ketnet-wrapper Leonard kondigt afscheid aan

vrijdag 22 juni 2018
Foto: Ketnet - © VRT 2018

Leonard Muylle neemt eind deze zomer afscheid als Ketnet-wrapper. Leonard is sinds 2012 bij Ketnet aan de slag als wrapper. Hij was daarnaast ook te zien in Ketnet-programma's als 'De Elfenheuvel', 'Welkom in de Wilton', 'Ben ik familie van', 'Goed Gezien' en 'de Geonauten'.

Deze zomer zal Leonard samen met de andere Ketnet-wrappers het land rondtrekken om afscheid te nemen van de Ketnetters. Op 2 september plannen zijn collega-wrappers een groots afscheid voor Leonard.

'Bijna vijfenhalf jaar heb ik het voorrecht gehad om te presenteren voor de leukste zender van het land en omstreken. Het is mij al die tijd een verschrikkelijk plezier geweest om op die manier deel uit te maken van het warme, avontuurlijke, uitdagende nest dat Ketnet voor kinderen wil zijn. Ketnet heeft me kansen gegeven die ik anders nooit had gekregen, heeft me plekken van de wereld laten zien die ik anders nooit had gezien, en heeft me kleine en grote Ketnetters doen ontmoeten die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. De beslissing om te stoppen bij Ketnet was dan ook niet gemakkelijk, maar de enige juiste: deze jonge rakker wordt ook een dagje ouder, en de tijden van Nonkel Bob zijn onherroepelijk voorbij. Met spijt maar vooral met heel erg veel schitterende herinneringen in het hart neem ik eind augustus afscheid van de Ketnetters', aldus Leonard Muylle.

Leonard blijft aan de slag bij Ketnet als eindredacteur, een job die hij de afgelopen jaren achter de schermen al combineerde als Ketnet-wrapper.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers