Internationale Emmy nominatie voor Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

donderdag 27 september 2018

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', het feelgoodprogramma van productiehuis Shelter is genomineerd voor een Internationale Emmy Award, één van de meest prestigieuze internationale tv-prijzen.

Het programma kreeg een nominatie in de categorie Non-Scripted Entertainment. Op 19 november worden de prijzen op een gala in New York uitgereikt. 
Medialaan feliciteert bedenkers Sofie Peeters en Tim Van Aelst, en presentator Jens Dendoncker.
Dit is geweldig nieuws. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is nét die combinatie van humor en ontroering waar we bij VTM op willen inzetten. We hopen na de Emmy’s voor Benidorm Bastards en Wat Als? op een hattrick voor Shelter! Gefeliciteerd ook aan Jens Dendoncker die – hoe zullen we het zeggen- het programma geweldig heeft gedragen. - Ricus Jansegers – Directeur Televisie en Davy Parmentier – Creatief Directeur 
Heerlijk om te vernemen dat dit format in de smaak valt! De basis van ons programma mag dan wel in elk land herkenbaar zijn, toch is ook deze nominatie weer een verrassing. De nominatie op zich is voor ons al een fameuze erkenning… en komt bovendien op het moment dat we hier volop het nieuwe, tweede seizoen afwerken en daar zitten wat nieuwigheden in waar wij als team een bijzonder goed gevoel bij hebben. Het is trouwens dat hele team dat ik bij deze uitdrukkelijk wil bedanken voor zoveel inzet, plezier, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creativiteit en nog zoveel meer. En niet in het minst onze opper-boodschapper Jens Dendoncker om zijn geweldige zelve te zijn. – Sofie Peeters, showrunner Hoe Zal Ik Het Zeggen?. 
De voorbije jaren won Shelter al International Emmy’s voor Benidorm Bastards en Wat Als?. Het tweede seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is momenteel in productie en wordt dit najaar nog bij VTM verwacht.
Internationaal succes
Hoe Zal Ik Het Zeggen? waarin Jens Dendoncker op een heel originele en verrassende manier boodschappen overbrengt aan nietsvermoedende mensen, liep in het najaar van 2017 bij VTM. Voor het format zijn al 8 internationale productiedeals afgesloten, onder andere in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.  In Duitsland is van de zomer een eerste serie opgenomen. 
Eerder won Hoe Zal Ik Het Zeggen? ook al de prijs voor het  ‘beste nieuwe comedyformat’ op de internationale tv-beurs MipTV in Cannes en een Gold Award op het WorldMediaFestival in Hamburg.


Het programma kreeg een nominatie in de categorie Non-Scripted Entertainment. Op 19 november worden de prijzen op een gala in New York uitgereikt. 

Medialaan feliciteert bedenkers Sofie Peeters en Tim Van Aelst, en presentator Jens Dendoncker.

'Dit is geweldig nieuws. 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' is nét die combinatie van humor en ontroering waar we bij VTM op willen inzetten. We hopen na de Emmy's voor 'Benidorm Bastards' en 'Wat Als?' op een hattrick voor Shelter! Gefeliciteerd ook aan Jens Dendoncker die – hoe zullen we het zeggen- het programma geweldig heeft gedragen.' - Ricus Jansegers – Directeur Televisie en Davy Parmentier – Creatief Directeur

'Heerlijk om te vernemen dat dit format in de smaak valt! De basis van ons programma mag dan wel in elk land herkenbaar zijn, toch is ook deze nominatie weer een verrassing. De nominatie op zich is voor ons al een fameuze erkenning… en komt bovendien op het moment dat we hier volop het nieuwe, tweede seizoen afwerken en daar zitten wat nieuwigheden in waar wij als team een bijzonder goed gevoel bij hebben. Het is trouwens dat hele team dat ik bij deze uitdrukkelijk wil bedanken voor zoveel inzet, plezier, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creativiteit en nog zoveel meer. En niet in het minst onze opper-boodschapper Jens Dendoncker om zijn geweldige zelve te zijn.' – Sofie Peeters, showrunner Hoe Zal Ik Het Zeggen?. 

De voorbije jaren won Shelter al International Emmy’s voor 'Benidorm Bastards' en 'Wat Als?'. Het tweede seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is momenteel in productie en wordt dit najaar nog bij VTM verwacht.

Internationaal succes

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' waarin Jens Dendoncker op een heel originele en verrassende manier boodschappen overbrengt aan nietsvermoedende mensen, liep in het najaar van 2017 bij VTM. Voor het format zijn al 8 internationale productiedeals afgesloten, onder andere in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.  In Duitsland is van de zomer een eerste serie opgenomen. 

Eerder won 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' ook al de prijs voor het  'beste nieuwe comedyformat' op de internationale tv-beurs MipTV in Cannes en een Gold Award op het WorldMediaFestival in Hamburg.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Karl ontvangt David van der Poel, Jolien D'hoore en Stijn Steels aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En Bart Aerts gaat op zoek naar verhalen rond wielerlegende Briek Schotte.

'Vive le Vélo, leve de Ronde', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 10:00
    radio2 op VRT 1: ann&daan
    00:05
    Journaallus
  • 07:30
    Ketnet Junior
    23:10
    Nachtlus
  • 10:50
    Berry Bees
    21:00
    Geen uitzending
  • 09:45
    Geen uitzending
    06:00
    Kabouter Plop
  • 10:40
    Geen uitzending
    07:15
    The Big Body Hotel
  • 08:35
    Geen uitzending
    00:50
    The Big Bang Theory
  • 10:10
    Geen uitzending
    14:40
    Stargate SG-1
  • 10:40
    Strong Medicine
    01:00
    The Flying Doctors
  • 10:00
    Joe
    00:40
    Geen uitzending
  • 10:05
    Geen uitzending
    00:00
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
  • 10:15
    CSI: Miami
    00:20
    ER
  • 10:35
    Bar Rescue
    00:45
    Hawaii Five-0
  • 10:10
    The Block NZ
    00:35
    Love Island
  • 10:40
    Snapped
    00:50
    Castle
  • 10:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 10:48
    De tip
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 10:50
    Ainsley Eats The Streets
    00:55
    Guillaume's Paris
  • 09:30
    Eredivisie
    01:00
    Six Nations
  • 10:45
    Hope Street
    00:35
    Murdoch Mysteries
  • 10:46
    NOS Journaal
    01:11
    EenVandaag
  • 10:32
    Nederland zingt op zondag
    00:26
    Portrait de la jeune fille en feu
  • 10:47
    Woezel en Pip
    00:25
    Sophie & Jeroen