'Het Lichaam van Coppens' zoekt publiek!

vrijdag 10 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Enthousiasme, humor en veel lef : dé basis-ingrediënten van 'Het Lichaam van Coppens'. Staf en Mathias gooien opnieuw vol overgave lijf en leden in de strijd om antwoorden te vinden op uiteenlopende wetenschappelijke vragen. Kan je op reis gaan met een zelfgemaakte ballon? Kan je bungeespringen met elastiekjes? En wat zijn nu écht de verschillen tussen mannen en vrouwen?

Jij kan het allemaal live meemaken in de studio van 'Het Lichaam van Coppens'. Staf en Mathias zoeken publiek voor het nieuwe seizoen. De opnames zijn gratis en vinden plaats in de studio in Boortmeerbeek.

Tickets bestellen doe je HIER. Veel plezier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op Eén.