Guga Baul zoekt kandidaten voor nieuwe VTM-quiz!

vrijdag 10 maart 2017
foto: VTM - MEDIALAAN

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baul later dit jaar zal presenteren bij VTM.

Uniek aan deze quiz is dat alle vragen al eens eerder werden gesteld op televisie. Ze komen immers allemaal uit het grote VTM programma-archief.

Leuke, verrassende, grappige en vergeten fragmenten uit het archief worden gerecycleerd tot een spannende quiz, die wordt gespeeld door een mix van onbekende kandidaten en BV’s, wat in deze show staat voor: ‘Bekende Vragenstellers’.

Ben jij ouder dan 18, rad van tong en beschik je over een brede algemene kennis en een goed gevoel voor humor? Dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken om samen met een BV het beste van jezelf te geven in 'Kan u de vraag nog eens herhalen?'.

Inschrijven kan HIER.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.