Geen 3, maar 6 topcoaches in 'The Voice Kids'

donderdag 12 april 2018
foto: VTM - MEDIALAAN

Het wordt drummen in de draaistoelen van 'The Voice Kids'. In het nieuwe, vierde seizoen dat in de maak is zullen immers niet 3, maar 6 coaches de audities blind beoordelen.

Sean Dhondt mag zich na 4 seizoenen expert ter zake noemen en ook Laura Tesoro keert terug als coach. De concurrentie wordt echter opgedreven met de komst van nieuwe kleppers. Niemand minder dan Gers Pardoel en de dames van K3 zullen de jonge talenten beoordelen en begeleiden. Wie vindt de sterkste stemmen voor zijn team?

De dames van K3 weten als geen ander hoe het voelt om voor een volle studio en een vakjury auditie te doen. Met K3 rijgen ze intussen de hits aan elkaar en deden ze de voorbije jaren tonnen ervaring op die ze graag delen in 'The Voice Kids'. Ook de populariteit van Gers Pardoel schoot de afgelopen jaren door het dak bij het jonge publiek. Bagagedrager, Louise, Ik Neem Je Mee: jong en oud zingt de songs luidkeels mee. Gers weet bovendien perfect wat er nodig is om een publiek te entertainen.

K3: 'Het zal ongetwijfeld weer een spannend en fantastisch avontuur worden. We weten zelf alledrie heel goed hoe het is om auditie te doen en mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring gaan we zeker goed kunnen gebruiken als coaches in 'The Voice Kids'. Laat die talenten maar komen want wij zijn er klaar voor!'

Gers Pardoel: 'Ik voel me al een hele poos erg welkom in Vlaanderen. Sinds 'Liefde Voor Muziek' hebben jullie  me echt omarmd. Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn ervaring als artiest en producer te kunnen delen met de jonge talenten van 'The Voice Kids'. Ik hoop hen muzikaal te inspireren en het zou me niet verbazen als zij dat straks ook met mij doen. En natuurlijk wil ik dat mijn team ook wint!'

Laura Tesoro: 'Ik ben ongelofelijk blij dat ik binnenkort een nieuw team vol talentjes onder mijn vleugels mag nemen! Ik heb enorm genoten van het vorige seizoen en kijk er nu al naar uit om aan de slag te gaan met mijn toekomstige team en iedereen omver te blazen met hun zangtalent.'

Sean Dhondt: 'Ook in het vierde seizoen van 'The Voice Kids' laat ik me maar al te graag wegblazen door het piepjonge zangtalent. Ik zit voor de vierde keer op rij in de draaistoelen en dat vraagt toch wel om een overwinning (knipoog). De concurrentie wordt natuurlijk nog groter nu er dubbel zo veel coaches naar de kandidaten dingen. Maar ik ga ervoor, team Sean for the win!'

Kans maken op een plekje in team Laura, team Sean, team Gers of team K3 kan nog steeds. Jonge muzikale talenten tussen 7 en 14 jaar kunnen zich inschrijven via vtm.be. De opnames van 'The Voice Kids' gaan nog deze zomer van start. De uitzenddatum wordt later bekendgemaakt.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.