Frances Lefebure verstopt zich 2 uur lang in Rode Duivels-studio - VIDEO

woensdag 12 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een opmerkelijk intermezzo gisteren in de studio waarin Maarten Breckx samen met analisten Johan Boskamp en Thomas Buffel de Rode Duivels-match becommentarieerde.

Enkele minuten na de start van de uitzending werden achter de desk van de presentator en praatgasten plots bordjes in de lucht gehesen met het opschrift 'Make Belgium Great Again'. Een geheime actie van Frances Lefebure, in de aanloop naar de start van haar nieuwe programma op dinsdag 18 september bij VTM.

Frances verstopte zich samen met een redacteur 2 uur lang achter de praatset van sportanker Maarten Breckx en zijn gasten. En dat allemaal om reclame te maken voor haar programma 'Make Belgium Great Again', dat exact één week later op antenne gaat. Net voor er vanuit de studio zou worden overgegaan naar het stadion in IJsland staken de twee wat sluikreclame voor hun programma de hoogte in. Tot grote verbazing van de nietsvermoedende Maarten en zijn gasten.

Frances Lefebure: 'Met 'Make Belgium Great Again' willen we van België een betere plek maken, maar dat kunnen we uiteraard niet alleen. Daar hebben we de kijker voor nodig. En waar moet je die anders gaan zoeken dan bij een wedstrijd van de Rode Duivels? Ik denk niet dat ik ooit al 2 uur lang zo stil ben geweest. Gelukkig maakt iemand zoals Johan Boskamp zelf al voldoende lawaai vóór de uitzending (lacht).'

Bekijk de video HIER.

'Make Belgium Great Again', vanaf dinsdag 18 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.