En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

logo Canvas logo

Op zekere dag krijgen negen verschillende personen in en rond San Fernando Valley, Californi, door een samenloop van omstandigheden met elkaar te maken. Toeval, een gemeenschappelijk verleden, specifieke keuzes, de goddelijke voorzienigheid: dat alles draagt ertoe bij dat hun levens met elkaar verweven raken en dat de dag voor elk van hen eindigt met een climax...

Drama van Paul Thomas Anderson.

'Magnolia' (in het kader van Cinema Canvas), om 22.15 uur op Canvas.