En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Julie Colpaert presenteert 'Telefacts' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Het internet heeft de datingwereld veranderd. In Groot-Brittanni zijn er bijna negen miljoen singles online op zoek naar liefde, maar datingapps zoals Tinder en Grindr kunnen gevaarlijk zijn. In 2016 werden er ruim 400 misdrijven aangeven waaronder aanranding, verkrachting en zelfs moord. Hoe veilig is het om te daten via het internet?

'Telefacts', om 22.20 uur op VTM.