En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM -  VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.