'Belgium's Got Talent' zoekt nieuwe originele acts

donderdag 4 april 2013

De succesvolle entertainmentshow 'Belgium's Got Talent' komt dit najaar terug bij VTM. Meer dan 1,3 miljoen kijkers zagen eind vorig jaar hoe de 11-jarige Karolien Goris de finale won met haar uitvoering van 'I Follow Rivers'.

Momenteel heeft ze haar eigen single 'No Bitterness Today' net uitgebracht.

'Got Talent' blijft wereldwijd het meest succesvolle entertainmentformat dat ondertussen al in 46 landen gemaakt wordt. Dat de kwaliteit van het eerste seizoen van 'Belgium's Got Talent' hoog lag, bewijst het resultaat van een internationale workshop met alle landen waar het programma gemaakt wordt. Hier werd 'Belgium's Got Talent' aangehaald als voorbeeld van productiekwaliteit, zowel inhoudelijk als vormelijk en wordt de Belgische versie als referentie gebruikt voor komende reeksen in andere landen.

Dat er een tweede reeks aankomt, hoeft dus geen grote verrassing te zijn. De opnames van de audities gaan binnenkort van start, de inschrijvingen voor nieuwe kandidaten en acts zijn nu volop aan de gang. Vlaanderen wordt dus opnieuw uitgedaagd om zich massaal in te schrijven met originele acts. Kan jij iets wat anderen niet kunnen? Heb je samen met je (sport)vereniging een spectaculaire act in elkaar gestoken? Hoe uniek of ongewoon je talent ook mag zijn, of het nu gaat over traditionele talenten zoals zang en dans of podiumkusten, acrobatie, sport of zelfs goed gebrachte café-trucs, uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep, in 'Belgium's Got Talent' kan het allemaal. De regel is dat er geen regels zijn.

De 3 juryleden Karen Damen, Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven waren op 3 april te gast bij 'Manneke Paul' en vertelden hem daar dat ze geen seconde twijfelden om opnieuw in de jury te zetelen van deze wervelende talentenshow. Ze kijken erg uit naar de nieuwe en originele inschrijvingen.

Deel dus je buitengewone talent nu met kijkend Vlaanderen en schrijf je in via vtm.be. Wie weet ga je wel net zoals Karolien aan de haal met 50.000 euro.

'Belgium's Got Talent', dit najaar bij VTM.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

The Simpsons

Deze avond kan je genieten van twee aflevering van 'The Simpsons'. Homer wordt ontslagen in de kerncentrale. Het teken voor hem om het over een heel andere boeg te gooien, hij wordt namelijk ijsjesverkoper. Zijn succesvolle zaak zorgt voor een overvloed aan ijslolly's waardoor Margue op het idee komt om met de lolly's levensgrote beelden te maken van verschillende inwoners van Springfield. In de andere aflevering wordt Bart verplicht om naar het feestje van Nelson te gaan. Daar sluit hij vriendschap met de pestkop van school.

'The Simpsons', om 17.45 uur op VIER.