'Belgium's Got Talent' zoekt nieuwe originele acts

donderdag 4 april 2013

De succesvolle entertainmentshow 'Belgium's Got Talent' komt dit najaar terug bij VTM. Meer dan 1,3 miljoen kijkers zagen eind vorig jaar hoe de 11-jarige Karolien Goris de finale won met haar uitvoering van 'I Follow Rivers'.

Momenteel heeft ze haar eigen single 'No Bitterness Today' net uitgebracht.

'Got Talent' blijft wereldwijd het meest succesvolle entertainmentformat dat ondertussen al in 46 landen gemaakt wordt. Dat de kwaliteit van het eerste seizoen van 'Belgium's Got Talent' hoog lag, bewijst het resultaat van een internationale workshop met alle landen waar het programma gemaakt wordt. Hier werd 'Belgium's Got Talent' aangehaald als voorbeeld van productiekwaliteit, zowel inhoudelijk als vormelijk en wordt de Belgische versie als referentie gebruikt voor komende reeksen in andere landen.

Dat er een tweede reeks aankomt, hoeft dus geen grote verrassing te zijn. De opnames van de audities gaan binnenkort van start, de inschrijvingen voor nieuwe kandidaten en acts zijn nu volop aan de gang. Vlaanderen wordt dus opnieuw uitgedaagd om zich massaal in te schrijven met originele acts. Kan jij iets wat anderen niet kunnen? Heb je samen met je (sport)vereniging een spectaculaire act in elkaar gestoken? Hoe uniek of ongewoon je talent ook mag zijn, of het nu gaat over traditionele talenten zoals zang en dans of podiumkusten, acrobatie, sport of zelfs goed gebrachte café-trucs, uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep, in 'Belgium's Got Talent' kan het allemaal. De regel is dat er geen regels zijn.

De 3 juryleden Karen Damen, Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven waren op 3 april te gast bij 'Manneke Paul' en vertelden hem daar dat ze geen seconde twijfelden om opnieuw in de jury te zetelen van deze wervelende talentenshow. Ze kijken erg uit naar de nieuwe en originele inschrijvingen.

Deel dus je buitengewone talent nu met kijkend Vlaanderen en schrijf je in via vtm.be. Wie weet ga je wel net zoals Karolien aan de haal met 50.000 euro.

'Belgium's Got Talent', dit najaar bij VTM.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Vitaya logo V3

Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om door het leven te gaan als Sweet Lolita. Haar moeder Astrid maakt zich vreselijke zorgen en ze durft geen winkel meer met haar in te gaan. Manuela vindt het heel erg lastig dat haar moeder haar niet accepteert zoals zij wil zijn. Maar achter al die rushes en roze pruiken zit misschien wel een heel bijzonder verhaal. Sylvia staat in Haarlem bekend als T-Chilly knotsgek. Want knotsgek dat is ze. Uitdagend dansend op de bar, gehuld in strakke jurkjes... alles kan en alles mag. Haar dochter Samantha heeft de hulp van Gordon ingeschakeld want ze is zwanger en wil absoluut geen oma die schaarsgekleed achter haar kinderwagen loopt.

'Hotter Than My Daughter', om 21.00 uur op Vitaya.