Beleef El Clasico Real Madrid - FC Barcelona live in Kinepolis

donderdag 14 december 2017

Op zaterdag 23 december kan je de langverwachte kraker tussen Real Madrid en Barcelona live volgen in de cinema! Kinepolis en Eleven Sports slaan namelijk opnieuw de handen in elkaar om de 175ste El Clásico in La Liga live uit te zenden op het witte doek.

Trek op zaterdagmiddag 23 december richting een Kinepolis in jouw buurt en beleef El Clásico live vanop de eerste rij. Geniet in alle intensiteit én comfort van de titanenstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona. Ronaldo of Messi, Ramos of Piqué, Zidane of Valverde, de strijd belooft opnieuw heroïsch te worden in deze Spaanse topaffiche. En wie weet speelt ook Rode Duivel Thomas Vermaelen (Barça) een belangrijke rol!

Vorig seizoen won FC Barcelona met 2-3 op het veld van Real Madrid en ook dit seizoen verloren de Catalanen nog geen enkele competitiewedstrijd. Verstevigt Barça zijn leiderspositie of kan Real Madrid de achterstand op de eeuwige rivaal verkleinen? Voor de ticketprijs van 8 euro volg je alles op de voet en waan je je in de tribunes van het mythische Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid. Bovendien ontvangen alle kijkers bij Kinepolis een voucher voor een gratis proefabonnement van één maand op het streaming platform van Eleven Sports. Kortom: een niet te missen sportevent in de bioscoop!

'Start de kerstvakantie met een ongelofelijk sportevenement voor groot en klein!', zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, 'De voorbije seizoenen trokken vele duizenden voetbalsupporters naar Kinepolis om El Clásico live te volgen en wij zijn dan ook zeer tevreden dat we die succesvolle samenwerking dit seizoen kunnen verder zetten.'

Zaterdag 23 december 2017
Voorbeschouwing om 12.45 uur
Wedstrijd start om 13.00 uur
In alle Belgische Kinepolis bioscopen
Tickets €8 via www.kinepolis.be

Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Voor deze laatste aflevering zijn Staf en zijn experten te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij die ontworpen zou zijn door Salvador Dalí. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak. Maar de grootste vondst van de dag is ongetwijfeld een bronzen beeld van de hand van J. Dupon, een belangrijke Belgische beeldhouwer.

'Rijker dan je Denkt?', om 20.35 uur op VTM.