Astrid Coppens gaat meppen uitdelen in 'Boxing Stars'

zondag 21 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Alle 16 boksers liggen vast, want zondag maakte ook Astrid Coppens bekend dat ze zal deelnemen aan 'Boxing Stars'. Acht bekende vrouwen en acht bekende mannen knokken dit voorjaar op VTM in verschillende categorieŽn tegen elkaar in de boksring.

Elke bekende Vlaming wordt intensief begeleid door een professionele bokscoach. Ze krijgen 20 uur boksles om zich voor te bereiden op hun kamp. Zowel hun fysieke paraatheid als hun mentale weerbaarheid zullen op de proef worden gesteld. Wie tegen wie bokst, wordt later bekendgemaakt.   

Acht mannen:

    Bill Barberis
    Kamal Kharmach
    Faroek Özgünes
    Andy Peelman
    Sieg De Doncker
    Hans Van Alphen
    Erik Goossens
    Oscar Willems

Acht vrouwen:

    Astrid Coppens
    Natalia
    Laura Tesoro
    Eline De Munck
    Marie Verhulst
    Bieke Ilegems
    Stéphanie De Roover
    Hilde De Baerdemaeker

Vorig jaar was er de eerste keer 'Boxing Stars' bij de lancering van CAZ, wat een unieke sfeer gaf en een instant kijkcijfersucces werd. Dit voorjaar komt 'Boxing Stars dus terug bij VTM. Welke BV mept de andere uit de ring? Wie mag de kampioensgordel in de' lucht steken?


Lees ook:
VTM komt met wekelijkse show 'Boxing Stars'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Telefacts Zomer neemt je mee in de wereld van luxueuze megajachten. Hier geldt: hoe groter, hoe beter. Als je boot geen vijftig meer lang is, dan tel je niet in deze wereld. The place to be voor de superrijken is niet langer een of ander CaraÔbisch eiland, maar de poolstreken. De nieuwste hype onder de megajachten zijn dan ook de expeditiejachten.

'Telefacts Zomer', om 21.55 uur op VTM.

Dossiers