Astrid Coppens gaat meppen uitdelen in 'Boxing Stars'

zondag 21 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Alle 16 boksers liggen vast, want zondag maakte ook Astrid Coppens bekend dat ze zal deelnemen aan 'Boxing Stars'. Acht bekende vrouwen en acht bekende mannen knokken dit voorjaar op VTM in verschillende categorieën tegen elkaar in de boksring.

Elke bekende Vlaming wordt intensief begeleid door een professionele bokscoach. Ze krijgen 20 uur boksles om zich voor te bereiden op hun kamp. Zowel hun fysieke paraatheid als hun mentale weerbaarheid zullen op de proef worden gesteld. Wie tegen wie bokst, wordt later bekendgemaakt.   

Acht mannen:

    Bill Barberis
    Kamal Kharmach
    Faroek Özgünes
    Andy Peelman
    Sieg De Doncker
    Hans Van Alphen
    Erik Goossens
    Oscar Willems

Acht vrouwen:

    Astrid Coppens
    Natalia
    Laura Tesoro
    Eline De Munck
    Marie Verhulst
    Bieke Ilegems
    Stéphanie De Roover
    Hilde De Baerdemaeker

Vorig jaar was er de eerste keer 'Boxing Stars' bij de lancering van CAZ, wat een unieke sfeer gaf en een instant kijkcijfersucces werd. Dit voorjaar komt 'Boxing Stars dus terug bij VTM. Welke BV mept de andere uit de ring? Wie mag de kampioensgordel in de' lucht steken?


Lees ook:
VTM komt met wekelijkse show 'Boxing Stars'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers