Astrid Bryan en 'den John' uit elkaar

woensdag 3 juli 2013

Astrid Nuyens en John Bryan gaan scheiden. Dat heeft het koppel woensdag bekendgemaakt. Het paar was 7 jaar getrouwd. Astrid en 'den John' waren, dankzij de VIJF-show 'Astrid in Wonderland' in Vlaanderen uitgegroeid tot publiekslievelingen.

Het sprookje van Astrid en John is voorbij. Na 7 jaar huwelijk zet het koppel een punt achter hun huwelijk. Astrid leerde John Bryan in 2005 kennen in LA. Ze trouwden in 2006. Het koppel werd wereldberoemd in Vlaanderen dankzij de VTM-reality 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'. Daarna verhuisden Astrid en John naar VIJF, waar ze erg populair werden dankzij 'Astrid in Wonderland'.

'Een huwelijk moet voor hen honderd procent zijn. Ze zullen samen het nodige doen om de onvermijdelijke administratieve afhandeling zo snel en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Bij afsluiting zullen ze terug staan waar ze voor hun huwelijk stonden. Ze waren steeds evenwaardige partners, in life en in business, zodat beiden met hun leven verder kunnen', zo luidt het persbericht dat het koppel woensdag heeft verspreid.

Beide partijen benadrukken ook dat er voor geen van beiden een ander in het spel is. John Bryan had eerder al een relatie met de Britse Hertogin Sarah Ferguson. Hij was allerminst een onbesproken figuur.

Astrid's broer Laurens blijft voorlopig de zakelijke rechterhand van John Bryan. Op dit ogenblik wordt ook het vijfde seizoen van 'Astrid in Wonderland' opgenomen. Daarin zal John niet meer voorkomen. De realityreeks draait voortaan enkel nog rond Astrid zelf en haar broer Laurens.

Op Twitter wordt alvast duchtig op het nieuws gereageerd:

'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Na de verrassende uitschakeling van vorige week van Veerle Dobbelaere en haar man Alain, is het aan de overblijvende vier koppels om zich opnieuw te bewijzen op de dansvloer. Voor het eerst wordt er aan 'partnerruil' gedaan, wat niet evident is in combinatie met een moeilijke choreografie, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende BV's zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.