Verbeten revalidatie wielrenner in nieuw seizoen 'Bargoens'

vrijdag 10 augustus 2018

Televisiemaker Eric Goens is druk bezig aan het tweede seizoen van zijn reportageprogramma 'Bargoens'. En hij zal daarin onder meer de revalidatie volgen van wielrenner Stig Broeckx.

Stig Broeckx kwam in 2016 tijdens een wedstrijd zwaar ten val en hij belandde in een coma. Dokters gaven hem niet veel kansen om er weer bovenop te komen. Maar Broekcx vocht en beetje bij beetje raakte hij aan de beterhand. Intussen is hij verwoed aan het revalideren. Goens was danig onder de indruk. 'Ik heb de afgelopen jaren al veel straffe verhalen ­gezien, maar het verhaal van Stig is de waanzin voorbij. Het gaat goed met hem. Hij is aan het revalideren als een bezetene', zo vertelt hij aan VRT NWS.

In 'Bargoens' volgt Eric Goens mensen die een onmogelijke of bijzondere strijd leveren. Het eerste seizoen werd vorig jaar september uitgezonden, reeks twee is voorzien voor januari 2019.

Bron: VRT NWS - eigen bericht

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op Eén.