Eleven Sports zendt Drone Champions League uit

donderdag 10 augustus 2017

Eleven Sports heeft een akkoord bereikt met de Drone Champions League (DCL) om dit jaar de resterende vijf evenementen van het kampioenschap LIVE en EXCLUSIEF uit te zenden.

In België zal Eleven Sports als enige sportzender elk evenement van de Drone Champions League live uitzenden, in Luxemburg gaat het om een niet-exclusieve deal. De resterende races zullen plaatsvinden op schitterende locaties die zich perfect verlenen voor spetterende actiebeelden.

2-3 september 2017: Liechtenstein
23-24 september 2017: Brussel, België
13-14 oktober 2017: Salina Turda grotten, Roemenië
November 2017: Azië (TBC)
2-3 december 2017: Berlijn, Duitsland

Naast de live actiebeelden van de races zal Eleven Sports ook een halfuur durend magazine uitzenden met exclusieve clips, nieuws en interviews van alle deelnemende ploegen. Eleven Sports zal bovendien het evenement in Brussel mede-organiseren.

'Drone Racing zit wereldwijd in de lift, niet in het minst bij de millennials. We zijn dan ook verheugd dat wij die grote groep kunnen bereiken met live actie uit de beste drone competitie ter wereld', aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, Eleven Sports.

'We zijn enorm trots en opgetogen dat we met Eleven Sports in zee gaan', zegt Herbert Weirather, stichter en CEO van DCL. 'Het is ons ultieme doel om ooit verschillende Belgische deelnemers in de DCL te zien en kijken ernaar uit om in Brussel de Belgische fans en sporters te ontmoeten.'

Persbericht Eleven Sports

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.