17-jarige Roberto wint 'The Voice Belgique'

dinsdag 10 april 2012

Enkele weken na de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen' was het dinsdagavond aan Franstalig BelgiŽ om een winnaar te kiezen. Na een spetterende liveshow werd de 17-jarige Roberto Bellarosa uit Hoei uitgeroepen tot 'The Voice Belgique'.

De jonge Roberto won de finale met maar liefst 57 procent van de stemmen. Renato Bennardo werd tweede. Eerder tijdens de liveshow moesten de Vlaamse Daisy Hermans en Giussi Piccarreta de finale verlaten. Zij kregen op dat moment het minst aantal stemmen achter hun naam.

De RTBF pakte voor de gelegenheid groots uit. De finale kwam live vanuit Luik en er waren gastoptredens van Katie Melua en de Franse vedette Tal.

Roberto Bellarose krijgt als winnaar een platencontract aangeboden.

Bron: Deredactie.be
TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Paul Jambers in 'Lookalikes' (foto: 2BE - © MEDIALAAN 2015)

Piet De Praitere zoekt transgender Karolien op. Zij lijkt als twee druppels water op Rani De Coninck. Piet praat met de agressieve Thierry die als dubbelganger van Dany Verstraeten door het leven gaat. Piet gaat ook op bezoek bij comapatiŽnte Barbara Vackier: de lookalike van Vťronique De Kock en neemt hij een kijkje in het leven van gevangene Francis Durnez die heel veel weg heeft van reportagemaker Paul Jambers.

'Lookalikes', om 20.35 uur op 2BE.

Dossiers