17-jarige Roberto wint 'The Voice Belgique'

dinsdag 10 april 2012

Enkele weken na de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen' was het dinsdagavond aan Franstalig Belgi om een winnaar te kiezen. Na een spetterende liveshow werd de 17-jarige Roberto Bellarosa uit Hoei uitgeroepen tot 'The Voice Belgique'.

De jonge Roberto won de finale met maar liefst 57 procent van de stemmen. Renato Bennardo werd tweede. Eerder tijdens de liveshow moesten de Vlaamse Daisy Hermans en Giussi Piccarreta de finale verlaten. Zij kregen op dat moment het minst aantal stemmen achter hun naam.

De RTBF pakte voor de gelegenheid groots uit. De finale kwam live vanuit Luik en er waren gastoptredens van Katie Melua en de Franse vedette Tal.

Roberto Bellarose krijgt als winnaar een platencontract aangeboden.

Bron: Deredactie.be
Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snow White and the Hunstman' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

De schoonheid van Sneeuwwitje is een doorn in het oog van de ijdele en boosaardige koningin. Omdat ze zich bedreigd voelt, geeft de duivelse vorstin een jager de opdracht om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen. Maar in plaats van haar te vermoorden, onderricht hij de jonge vrouw in de kunst van het oorlogvoeren.

Met: Kristen Stewart (Sneeuwwitje);Charlize Theron (Ravenna);Chris Hemsworth (de jager);Sam Claflin (William);Ian McShane (Beith).

'Snow White and the Huntsman', om 20.20 uur op VTM.

Dossiers