17-jarige Roberto wint 'The Voice Belgique'

dinsdag 10 april 2012

Enkele weken na de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen' was het dinsdagavond aan Franstalig BelgiŽ om een winnaar te kiezen. Na een spetterende liveshow werd de 17-jarige Roberto Bellarosa uit Hoei uitgeroepen tot 'The Voice Belgique'.

De jonge Roberto won de finale met maar liefst 57 procent van de stemmen. Renato Bennardo werd tweede. Eerder tijdens de liveshow moesten de Vlaamse Daisy Hermans en Giussi Piccarreta de finale verlaten. Zij kregen op dat moment het minst aantal stemmen achter hun naam.

De RTBF pakte voor de gelegenheid groots uit. De finale kwam live vanuit Luik en er waren gastoptredens van Katie Melua en de Franse vedette Tal.

Roberto Bellarose krijgt als winnaar een platencontract aangeboden.

Bron: Deredactie.be

K3 (foto: © VTM - SBS6 2015)

Ze zijn al een tijdje gevonden, de nieuwe meisjes van K3. Na de spannende liveshows van 'K3 Zoekt K3' gingen Karen, Kristel en Josje samen met hun opvolgsters op tournee: een wervelend debuut voor Klaasje, Marthe en Hanne, en voor Karen, Kristel en Josje een emotioneel afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. VTM zendt het afscheidsconcert in de Lotto Arena begin mei uit, zodat iedereen vanuit de zetel nog ťťn keer mee kan genieten van het laatste optreden van Karen, Kristel en Josje.

Het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje, begin mei in de Lotto Arena.

'K3 Loves You: Het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje', om 21.15 uur bij VTM.