17-jarige Roberto wint 'The Voice Belgique'

dinsdag 10 april 2012

Enkele weken na de grote finale van 'The Voice van Vlaanderen' was het dinsdagavond aan Franstalig BelgiŽ om een winnaar te kiezen. Na een spetterende liveshow werd de 17-jarige Roberto Bellarosa uit Hoei uitgeroepen tot 'The Voice Belgique'.

De jonge Roberto won de finale met maar liefst 57 procent van de stemmen. Renato Bennardo werd tweede. Eerder tijdens de liveshow moesten de Vlaamse Daisy Hermans en Giussi Piccarreta de finale verlaten. Zij kregen op dat moment het minst aantal stemmen achter hun naam.

De RTBF pakte voor de gelegenheid groots uit. De finale kwam live vanuit Luik en er waren gastoptredens van Katie Melua en de Franse vedette Tal.

Roberto Bellarose krijgt als winnaar een platencontract aangeboden.

Bron: Deredactie.be
Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo V3

Carrie probeert Mr. Big van een aantal irritante gewoontes af te helpen. Samantha komt opnieuw in contact met een ex-vriendje die 's avonds door het leven gaat als 'Drag Queen'. Charlotte is helemaal in de war als ze ontdekt dat haar vriend niet besneden is. Miranda is nog steeds samen met Steve, de barman. Maar hun totaal verschillende levensstijl en dagindeling zorgt voor de nodige problemen.

'Sex And The City', om 0.35 uur op VIJF.

Dossiers