Shula Rijxman en Lucia Rijker in 'Kunststof Radio'

zondag 18 februari 2018

Je kunt haar kennen uit series als 'Loenatik' en 'Oud Geld' en ze kreeg internationale erkenning voor haar hoofdrol in de theaterproductie 'Woman who walked into doors'.

Nu speelt ze met Pierre Bokma in de zwarte komedie 'Aquarium' geschreven door Nathan Vecht. Het stuk gaat over televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde. Nadat ze verhuizen blijkt dat de nieuwe buurman hen bespioneert.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 21 februari: Shula Rijxman, bestuursvoorzitter NPO
Hoe is het onverwachte succes van 'De Luizenmoeder' te verklaren? Waarom gaat juist Margriet van der Linden bij NPO 1 aan de slag als vervanger voor Matthijs van Nieuwkerk? En waarom zou 'Eén tegen Honderd' moeten verdwijnen? Dé persoon om deze vragen te beantwoorden is NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman, de machtigste vrouw van Hilversum.

Presentatie: Jellie Brouwer

Donderdag 22 februari: Lucia Rijker, programmamaker en ex-topsporter
Kickbokslegende Lucia Rijker, ook wel bekend als Lady Tyson, verloor niet een van haar 54 wedstrijden. Na haar laatste wedstrijd in 2004 zagen we haar onder andere terug in het tv-programma 'Lucia in de ring' in 2007 en vorig jaar werd ze een van de gezichten van 'DREAM SCHOOL'. Vanaf 26 februari is het tweede seizoen van 'DREAM SCHOOL' te zien, waarin Lucia Rijker opnieuw een onmisbare rol heeft. Samen met rector Eric van ’t Zelfde heeft ze de leiding van de 'DREAM SCHOOL', waar schoolverlaters drie weken lang opnieuw geïnspireerd worden om zichzelf te ontwikkelen en verschillende BN’ers als docent langskomen.

Presentatie: Petra Possel

'Kunststof Radio', tussen 19.30 en 20.30 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers