Ria Bremer centrale gast van 'Bert op 5'

donderdag 19 oktober 2017
Foto: © KRO-NCRV 2016

Vrijdag presenteert Bert Kranenbarg samen met Ria Bremer het programma 'Bert op 5' op NPO Radio 5. Ria Bremer is niet alleen gastpresentator, maar ook gasthoofdredacteur. Zij bepaalt mee welke onderwerpen aan bod komen.

Het gaat natuurlijk over wat Ria Bremer in het verleden gedaan heeft, Stuif es in, AVRO’s Televizier en Vinger aan de pols, maar Ria komt ook met nieuws over een driedelige programmaserie waarmee ze volgend jaar op televisie is.

Ria Bremer drukt ook haar stempel op de muziek in het programma, zij kiest een Nederlandse en een Franse plaat die extra aandacht verdienen. En luisteraars kunnen bellen met Bert en Ria.

'Bert op 5' is er iedere werkdag op NPO Radio 5. Het programma maakt het nieuws persoonlijk, zoekt naar de grote passie, heeft een extra groot hart voor Nederlandse en Franse muziek en geeft luisteraars volop de gelegenheid om hun eigen verhaal te vertellen.

'Bert op 5' met Bert Kranenbarg en Ria Bremer, vrijdag 20 oktober tiussen 16.00 en 18.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 5.

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.