Qmusic en Martin Garrix for War Child

zaterdag 11 februari 2017
Foto: © Qmusic 2017

Martin Garrix, War Child en Qmusic slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Doneer 6 euro aan War Child en maak daarmee kans op Q-live tickets voor de speciale gig die Martin Garrix geeft.

Op dinsdag 21 februari staat de Nederlandse superster in Paradiso achter zijn draaitafels voor een exclusief optreden voor War Child. Jij kunt erbij zijn door te doneren. Met jouw donatie help je oorlogskinderen en wie weet krijg je ook nog 2 tickets voor Martin Garrix.

Meet & Greet
Hij vliegt de hele wereld over om op de gaafste plekken zijn hits als 'Animals', 'In The Name Of Love' en 'Don't Look Down' te draaien. En jij kunt bij zijn gig in Amsterdam zijn, maar er is meer... want alle Qmusic-winnaars maken voorafgaand aan het optreden een boottrip georganiseerd door Stromma in Amsterdam met Martin Garrix himself!

Dus... waar wacht je nog op? Klik hier om mee te doen via de site van War Child. Je maakt dan van woensdag 15 tot en met dinsdag 21 februari kans om samen met een vriend of vriendin naar Martin Garrix te gaan. Luister naar Q om niets te missen. Minimumleeftijd voor deze actie: 18 jaar.

War Child
War Child heeft één belangrijk doel: zoveel mogelijk kinderen helpen die moeten opgroeien in of vlak na een oorlog. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Wils in 'Dossier X' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Dossier X' reconstrueert het verhaal van Paul Meyer en zijn zogenaamde 'Bende van 700 miljoen', een groepje gangsters dat tussen 2003 en 2007 voor vermoedelijk 700 miljoen euro aan drugs en valse sigaretten smokkelde, met de haven van Antwerpen als draaischijf. De daders werden opgepakt, maar een deel van hun buit is nooit gevonden.
'Dossier X', om 21.50 uur op VTM.

Dossiers