Qmusic en Martin Garrix for War Child

zaterdag 11 februari 2017
Foto: © Qmusic 2017

Martin Garrix, War Child en Qmusic slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Doneer 6 euro aan War Child en maak daarmee kans op Q-live tickets voor de speciale gig die Martin Garrix geeft.

Op dinsdag 21 februari staat de Nederlandse superster in Paradiso achter zijn draaitafels voor een exclusief optreden voor War Child. Jij kunt erbij zijn door te doneren. Met jouw donatie help je oorlogskinderen en wie weet krijg je ook nog 2 tickets voor Martin Garrix.

Meet & Greet
Hij vliegt de hele wereld over om op de gaafste plekken zijn hits als 'Animals', 'In The Name Of Love' en 'Don't Look Down' te draaien. En jij kunt bij zijn gig in Amsterdam zijn, maar er is meer... want alle Qmusic-winnaars maken voorafgaand aan het optreden een boottrip georganiseerd door Stromma in Amsterdam met Martin Garrix himself!

Dus... waar wacht je nog op? Klik hier om mee te doen via de site van War Child. Je maakt dan van woensdag 15 tot en met dinsdag 21 februari kans om samen met een vriend of vriendin naar Martin Garrix te gaan. Luister naar Q om niets te missen. Minimumleeftijd voor deze actie: 18 jaar.

War Child
War Child heeft één belangrijk doel: zoveel mogelijk kinderen helpen die moeten opgroeien in of vlak na een oorlog. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.

Dossiers