Peter Pannekoek en Dennis Weening roasten Giel Beelen op Comedy Central

donderdag 23 november 2017

De eerste Roasters zijn bekend voor 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen'. Na zijn genadeloze Roast van vorig jaar keert cabaretier Peter Pannekoek terug op de Roast bühne.

Presentator Dennis Weening voegt zich als fresh meat bij het befaamde Roast panel en neemt een portie ongezouten Haagse bluf mee. Giel, maak je borst maar nat! 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' wordt woensdag 13 december om 20.30 uur uitgezonden op Viacom-zender Comedy Central. #GielRoast

Tijdens de eerste editie van de Roast heeft Peter Pannekoek bewezen dat hij Neerlands ultieme Roaster is. Vooralsnog, want dit jaar zijn er kapers op de kust om die eer over te nemen. Peter Pannekoek: 'Ik ben een Gordon Roast surviver. Laten we hopen dat in deze Roast weer net zoveel mensen sneuvelen!'

Dennis Weening was degene die Giel Beelen ooit leerde drinken. Nu, een aantal rijontzeggingen en torenhoge boetes verder, is het maar de vraag of dat zo'n goed idee is geweest... Dennis Weening: ' Ik ben trots dat ik mee mag doen. Als enorme fan van de Roast kan ik niet wachten om Giel en kompanen af te branden, hahaha!'

Wie het laatst lacht, lacht het best...Peter en Dennis: Giel Beelen heeft als Roastee het laatste woord en spaart niemand. Alles wordt gezegd; niets wordt teruggenomen. Welke 'frenemies' nog meer plaatsnemen in het befaamde Roast panel wordt binnenkort bekendgemaakt.

Over 'The Roast of…'
In 'The Roast of..' worden zogenaamde Roastees geconfronteerd met gênante momenten en opvallende eigenschappen. Maar 'We only roast the ones we love'. 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is de tweede Nederlandse editie van het iconische Comedy Central-programma. Het spits werd vorig jaar afgebeten door Gordon.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

Praat mee via de hashtag #GielRoast.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Dokter Manning bekommert zich om een jonge kankerpatiënt die door een administratieve fout zijn chemokuur niet heeft kunnen volgen. Tot haar grote verbazing heeft dit ervoor gezorgd dat het immuunsysteem van de jongen sterk genoeg is geworden om de kanker zelf te bestrijden. Halstead krijgt te maken met een vrouw die aan een hartaandoening lijdt, maar iedere behandeling weigert. Choi, Charles en Reese behandelen een vrouw met een ongewone persoonlijkheidsstoornis. Rhodes en Latham voeren in een ander ziekenhuis een delicate operatie uit.

'Chicago Med', om 22.55 uur bij VTM.

Dossiers