Peter Pannekoek en Dennis Weening roasten Giel Beelen op Comedy Central

donderdag 23 november 2017

De eerste Roasters zijn bekend voor 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen'. Na zijn genadeloze Roast van vorig jaar keert cabaretier Peter Pannekoek terug op de Roast bühne.

Presentator Dennis Weening voegt zich als fresh meat bij het befaamde Roast panel en neemt een portie ongezouten Haagse bluf mee. Giel, maak je borst maar nat! 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' wordt woensdag 13 december om 20.30 uur uitgezonden op Viacom-zender Comedy Central. #GielRoast

Tijdens de eerste editie van de Roast heeft Peter Pannekoek bewezen dat hij Neerlands ultieme Roaster is. Vooralsnog, want dit jaar zijn er kapers op de kust om die eer over te nemen. Peter Pannekoek: 'Ik ben een Gordon Roast surviver. Laten we hopen dat in deze Roast weer net zoveel mensen sneuvelen!'

Dennis Weening was degene die Giel Beelen ooit leerde drinken. Nu, een aantal rijontzeggingen en torenhoge boetes verder, is het maar de vraag of dat zo'n goed idee is geweest... Dennis Weening: ' Ik ben trots dat ik mee mag doen. Als enorme fan van de Roast kan ik niet wachten om Giel en kompanen af te branden, hahaha!'

Wie het laatst lacht, lacht het best...Peter en Dennis: Giel Beelen heeft als Roastee het laatste woord en spaart niemand. Alles wordt gezegd; niets wordt teruggenomen. Welke 'frenemies' nog meer plaatsnemen in het befaamde Roast panel wordt binnenkort bekendgemaakt.

Over 'The Roast of…'
In 'The Roast of..' worden zogenaamde Roastees geconfronteerd met gênante momenten en opvallende eigenschappen. Maar 'We only roast the ones we love'. 'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is de tweede Nederlandse editie van het iconische Comedy Central-programma. Het spits werd vorig jaar afgebeten door Gordon.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

Praat mee via de hashtag #GielRoast.

'The Comedy Central Roast of Giel Beelen' is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers