Nicolette Kluijver naakt in Playboy: BNN was erbij!

maandag 29 maart 2010

Ja, het is waar. Nicolette Kluijver staat erin. Poedelnaakt. Twintig pagina's vol. Maar er is meer: de totstandkoming van de Playboy-reportage is helemaal te zien in het BNN-programma 'Spuiten en Slikken'. De fotoshoot is van A tot Z vastgelegd, van Nicolettes koudwatervrees op de vroege ochtend tot het laatste glas champagne aan het einde van de dag. De making of van de blootreportage van Nicolette is te zien in 'Spuiten en Slikken' op zondag 4 april om 22.00 uur bij BNN op 3.

De redactie van 'Spuiten en Slikken' wilde wel eens weten hoe zo’n shoot in z’n werk gaat. Nicolette deed de shoot daarom op voorwaarde dat er door BNN gefilmd mocht worden. Nicolette: ‘Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over Playboy-reportages. In deze aflevering van Spuiten en Slikken ziet iedereen de naakte waarheid achter zo’n reportage. Zowel ik als de Playboy gaan met de billen bloot!’

In de speciale aflevering van 'Spuiten en Slikken' is te zien hoe Nicolette stijf van de zenuwen aankomt bij het landhuis waar de reportage plaatsvindt. Eenmaal binnen valt ze van de ene in de andere verbazing: want waar is die tampon voor en waarom vergadert het hele team over de lengte van haar schaamhaar? Na de eerste foto’s is het ijs gebroken en heeft de BNN-bunny naar eigen zeggen niet eens meer door dat ze in haar blote kont door het huis huppelt.

Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.