Marlijn Weerdenburg en Ed de Goeij op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 18 maart 2017

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur actrice Marlijn Weerdenburg en oud-doelman Ed de Goeij.

Marlijn Weerdenburg, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune', is vooral bekend van haar titelrol in de SBS-serie 'Danni Lowinski'. Sinds deze week is ze als presentatrice te zien in het nieuwe KRO-NCRV-programma 'De Medicijnmannen', waarin wordt uitgezocht of medicijnen echt doen wat ze beloven.

Ed de Goeij, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune', is één van de beste keepers uit de Nederlandse geschiedenis. Hij speelde 31 interlands, werd kampioen met Feyenoord en won grote prijzen met Chelsea. Momenteel geeft De Goeij onder meer keeperstrainingen aan jonge talenten.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is bij de jarige Feyenoord-legende Rinus Israël. En mediadeskundige Ron Vergouwen laat onder meer zijn licht schijnen op de mogelijke gevolgen van de verkiezingsuitslag voor het mediabeleid.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 19 maart tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.