Kees Hulst en Ivan Wolffers in 'Kunststof Radio'

zondag 22 oktober 2017

Acteur Kees Hulst speelt Hendrik Groen in de nieuwe serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'. Vanaf maandag 23 oktober start deze twaalfdelige serie, naar de succesvolle boekenreeks, bij Omroep MAX.

De serie gaat over een bejaarde man die het saaie leven in een verzorgingshuis meer dan zat is en met lotgenoten in opstand komt. Naast hem ook rollen voor André van Duin en Olga Zuiderhoek. Het scenario is geschreven door Martin van Waardenberg.

Presentatie: Coen Verbraak

Dinsdag 24 oktober, KUNSTSTOF VERVALT WEGENS KWALIFICATIEWEDSTRIJD WK 2019 VROUWENVOETBAL: NEDERLAND- NOORWEGEN

Woensdag 25 oktober, Ivan Wolffers
De nieuwe roman van schrijver en arts Ivan Wolffers is net als veel van zijn andere boeken, een boek met een medisch tintje. In ‘Broer van God’ belanden drie studenten medicijnen, halverwege de jaren zestig, bij een bezoek aan Parijs bij elkaar in bed. Eenmaal volwassen bewandelen ze allemaal hun eigen weg. Op het eind van hun leven blijkt er veel veranderd, soms meer dan hen lief is.

Presentatie: Jellie Brouwer

Donderdag 26 oktober, gast volgt nog
Presentatie: Petra Possel

Vrijdag 27 oktober, Arjen van Veelen
Schrijver en NRC-journalist Arjen van Veelen heeft zijn derde boek gepubliceerd. De roman 'Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken' vertelt het verhaal van een jonge schrijver die naar Alexandrië afreist met de boeken van zijn overleden vriend Tomas. Van Veelens vriendschap met de overleden Vlaams auteur Thomas Blondeau is de basis voor deze roman. In dit boek zoekt Van Veelen naar moderne manieren om betekenis te geven aan leven en dood.

Presentatie: Petra Possel

'Kunststof Radio', maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober van 19.00 tot 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!