Jaap Jongbloed, Hans Klok, Willem van Hanegem, Nick & Simon en Jim van der Zee in 'Tijd voor MAX'

maandag 16 april 2018
Foto: © Omroep MAX 2018

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij 'Tijd voor MAX' weer interessante gasten. Elke werkdag is er vanaf 19.00 uur op NPO 1 volop aandacht voor het gesprek van de dag.

Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen deze week onder meer presentator Jaap Jongbloed. Hij komt vertellen over het nieuwe seizoen van Opgelicht!. Ook demonstreert illusionist Hans Klok speciaal voor 'Tijd voor MAX' één van zijn magische trucs en is voetballegende Willem van Hanegem te gast. Daarnaast zijn er optredens van zangduo Nick & Simon en 'The Voice of Holland'-winnaar Jim van der Zee.

Wanneer er aanleiding toe is schuiven vaste 'Tijd voor MAX'-deskundigen boswachter André Donker en huisarts dokter Ted van Essen aan. Tot slot staan culinaire toppers Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven op vrijdag in de keuken.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 19.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Endeavour' (foto: Eén - © VRT 2015)

Een fotoshoot in een kazerne kent een griezelige afloop wanneer een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt wanneer Sam Thursday bij de zaak betrokken blijkt, waardoor Endeavour en Strange er voor het eerst alleen voor staan. Maar wanneer er nog een lichaam gevonden wordt, moet Endeavour graven in familiegeheimen, politieke connecties en vreemde liefdesaffaires. Ondertussen loopt een betoging bij een kapsalon uit de hand.

'Endeavour', Britse politiereeks over de jonge detective Endeavour Morse in het Oxford van de jaren 60, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers