Jaap Jongbloed, Hans Klok, Willem van Hanegem, Nick & Simon en Jim van der Zee in 'Tijd voor MAX'

maandag 16 april 2018
Foto: Omroep MAX 2018

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij 'Tijd voor MAX' weer interessante gasten. Elke werkdag is er vanaf 19.00 uur op NPO 1 volop aandacht voor het gesprek van de dag.

Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen deze week onder meer presentator Jaap Jongbloed. Hij komt vertellen over het nieuwe seizoen van Opgelicht!. Ook demonstreert illusionist Hans Klok speciaal voor 'Tijd voor MAX' één van zijn magische trucs en is voetballegende Willem van Hanegem te gast. Daarnaast zijn er optredens van zangduo Nick & Simon en 'The Voice of Holland'-winnaar Jim van der Zee.

Wanneer er aanleiding toe is schuiven vaste 'Tijd voor MAX'-deskundigen boswachter André Donker en huisarts dokter Ted van Essen aan. Tot slot staan culinaire toppers Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven op vrijdag in de keuken.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 19.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers