Jaap Jongbloed, Hans Klok, Willem van Hanegem, Nick & Simon en Jim van der Zee in 'Tijd voor MAX'

maandag 16 april 2018
Foto: © Omroep MAX 2018

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij 'Tijd voor MAX' weer interessante gasten. Elke werkdag is er vanaf 19.00 uur op NPO 1 volop aandacht voor het gesprek van de dag.

Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen deze week onder meer presentator Jaap Jongbloed. Hij komt vertellen over het nieuwe seizoen van Opgelicht!. Ook demonstreert illusionist Hans Klok speciaal voor 'Tijd voor MAX' één van zijn magische trucs en is voetballegende Willem van Hanegem te gast. Daarnaast zijn er optredens van zangduo Nick & Simon en 'The Voice of Holland'-winnaar Jim van der Zee.

Wanneer er aanleiding toe is schuiven vaste 'Tijd voor MAX'-deskundigen boswachter André Donker en huisarts dokter Ted van Essen aan. Tot slot staan culinaire toppers Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven op vrijdag in de keuken.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 19.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers