Honderdste aflevering van 'The Blacklist'

dinsdag 13 maart 2018

Op woensdag 14 maart wordt de 100ste aflevering van 'The Blacklist' uitgezonden bij RTL 5. In deze speciale aflevering gaat Raymond 'Red' Reddington (James Spader) op zoek naar een zeldzaam muntstuk, waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord.

Red is echter niet de enige die hem zoekt. Ook zijn concurrent Abraham Stern (Nathan Lane) heeft de zeer zeldzame 'Lincoln-cent' nodig. Hij beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. De kijker wordt in de 100ste aflevering meegenomen in een zogeheten trip down memory lane.

'The Blacklist' is een Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwachts aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Reddington is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. De reden voor dit bijzondere verzoek is voor zowel Elizabeth als haar collega’s een raadsel. De criminelen die Red helpt opsporen zijn echter ook in zijn eigen belang. Deze criminelen staan namelijk op zijn ‘blacklist’, om persoonlijke redenen.

Terwijl Red alles op alles zet om de munt in zijn bezit te krijgen, behandelt Liz haar verwondingen die zij overhield aan haar strijd op leven en dood. Als ze alle sporen van het gevecht probeert te wissen, stuit ze op een mysterieus apparaat op een wel heel ongewone plek.

'The Blacklist', woensdag 14 maart om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers