Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes presentatieduo 'De Perstribune'

zaterdag 8 september 2018

Carrie ten Napel maakt zondag 9 september vanaf 12.00 uur haar debuut als presentator van het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1.

Ten Napel zal het programma voortaan samen met Margreet Reijntjes presenteren. Het kersverse radioduo ontvangt komende zondag programmamaker Fons de Poel en volleybalster Lonneke Slöetjes.

Carrie ten Napel neemt de plaats in van Govert van Brakel die vorig maand afscheid nam van de radio. Sinds 2014 presenteert Ten Napel televisieprogramma’s bij MAX, waaronder 'Hallo Nederland' en onlangs het 'Skûtsje Journaal'. Nu vormt ze samen een radioduo in 'De Perstribune' met Margreet Reijntjes.

Carrie ten Napel kijkt uit naar de komende radiozondagen: 'Sport en media zijn de twee werelden waarin ik ben opgegroeid en waarin ik nog steeds leef en werk. Als sportverslaggeefster luisterde ik in de auto onderweg naar wedstrijden al naar 'De Perstribune'. Dat ik het nu samen met Margreet mag gaan presenteren vind ik niet alleen een eer, maar ook heel erg leuk.'

Komende zondag: Fons de Poel en Lonneke Slöetjes
In de eerste, vernieuwde 'De Perstribune' ontvangen Reijntjes en Ten Napel aanstaande zondag vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1 programmamaker Fons de Poel én topvolleybalster Lonneke Slöetjes.

Fons de Poel, te gast in het eerste uur, heeft al een compleet omroepleven achter zich. Hij werkte lang voor 'Brandpunt' en 'Netwerk' en maakte onder meer 'Het Gevoel van de Vierdaagse'. Voor Omroep MAX maakte De Poel de tiendelige portretreeks 'Door Andere Ogen', waarvan het eerste deel (over Wesley Sneijder) komende maandag te zien is.

Lonneke Slöetjes, te gast in het sportuur, behoort tot de beste volleyballers ter wereld. Met haar Turkse club Vakifbank won ze afgelopen seizoen alles wat er te winnen valt. Eind deze maand gaat Slöetjes met Oranje naar het WK in Japan. De Nederlandse volleybalsters behoren sinds een aantal jaren tot de wereldtop.

'De Perstribune', zondag 9 september tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.