Annette van Trigt en Agnes Brunninkhuis op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 15 juli 2017
Foto: © Omroep MAX 2015

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag Annette van Trigt en oud-volleybalinternational Agnes Brunninkhuis.

Annette van Trigt, te gast in het media-uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is woordvoerder van de KNVB tijdens het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. In het verleden was Van Trigt onder meer werkzaam als radio- en tv-presentator bij Veronica en 'Studio Sport'. Ook maakte ze een aantal documentaires over de paardensport.

Agnes Brunninkhuis, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is 186-voudig volleybalinternational. In 1985 werd ze met de volleybalvrouwen derde op het EK. Door knieproblemen kwam de sportieve loopbaan van Brunninkhuis vroegtijdig ten einde. Drie jaar geleden verloor ze een schoonzus bij de ramp met de MH17.

Verder is ‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt zondag bij oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Wilfred Genee.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.

'De Perstribune', zondag 16 juli ussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

logo Q2 logo

Voor het eerst verlaten Tris en Four de enige stad en familie die ze ooit gekend hebben. Ze vluchten naar de andere kant van de muur die Chicago omringt. Wat ze daar ontdekken, stelt alles in vraag wat ze dachten te weten. Wanneer ook in deze wereld een genadeloze strijd losbarst die de hele samenleving bedreigt, moeten Tris en Four razendsnel uitmaken wie ze kunnen vertrouwen.

'Q Movies: Allegiant', met oa. Naomi Watts en Jeff Daniels om 20.35 uur op Q2.